IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-уверените зодии в зодиака

16 август 2019 14 50

Те не се притесняват да изразят мнението си

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Не е нужно да сте бунтар, за да изразите мнението си без притеснение. Трябва ви само малко увереност, която да ви позволи да застанете зад решението си без да имате нужда от подкрепа. Тази черта от характера трудно се проявява при всеки и астрологията е причината за това.

Някои от зодиите нямат желанието и не чувстват задължение да обясняват поведението си. Те не се опитват да спечелят одобрението на другите и нямат желание да се харесат на всички. Рядко се характеризират като хора, които ще се опитат да угодят на околните и поставят себе си на първо място. Това им дава свободата да бъдат себе си и да не трупат омраза към света.

Овен

Представителите на тази зодия ще правят това, което им харесва и въобще не ги интересува мнението на останалите. Не смятат, че дължат обяснение на когото и да било и не желаят да си развалят настроението с хора, които търсят само и единствено конфликта. Всъщност, те са като малките деца и ако някой им забрани да правят нещо, то Овните ще имат още по-голямо желание да го извършат.

Инатът също е голяма част от характера им. Това, което ги интересува, е дали искат да направят нещо, или не. Ако изявят желание, то никой не може да ги спре, дори действията им да са грешни. Рядко признават, че са стъпили накриво и по-скоро ще забравят за темата, вместо да се извинят.

Водолей

Те рядко се впечатляват от околните. Не са двулични и много често им личи, когато не харесват някого. Трудно държат езика си зад зъбите, но вярват до последно в своите убеждения и са готови да се борят докрай за тях. Ако някой има проблем с това, Водолейте не го приемат като критика и дори не отразяват човека отсреща.

Не се стремят да се впишат във всяка обстановка. Ако трябва да избират, ще се присламчат към групата, която най-много им приляга, а не към тази, която ще ги изстреля бързо към върха. Много независими са във емоционално и финансово отношение. Ако смятат, че това, което правят е правилно, то бъдете сигурни, че няма да можете да ги спрете.

Лъв

Лъвовете са лидери, а не последователи и затова не се нуждаят от чуждото одобрение. Ако трябва да обясняват всяко свое решение пред някого, това сериозно ще им накърни егото и ще ги превърне в напрегнати личности. Винаги отстояват мнението си, защото са го изградили на базата на дълбоко проучване и запознаване с темата.

Вярват на инстинктите си в повечето ситуации. Представителите на тази зодия смятат, че изразяване на причините зад всяко тяхно решение само ще ги забави по пътя към успеха и ще отнеме от ценното им време. Затова не се надявайте при спор с Лъв да получите адекватно обяснение за тяхното мнение.

Стрелец

Те са твърде нетърпеливи, за да оправдават всяко свое действие. Стрелците действат и веднага мислят за следващата стъпка и как да преминат напред. Не се задържат много в миналото и не вземат предвид последиците. Изключително независими са и имат силна интуиция за това кое е правилно и кое – не.

Понякога мненията им се различават от тези на околните, но това по никакъв начин не притеснява Стрелците. Те продължават да вярват на себе си и вървят уверено по пътя си. Нямат желанието да се оправдават пред когото и да е за своите действия и решения.

Рак

Това, от което се нуждаят Раците, е да знаят, че действията им са в полза на близките. Не искат да бъдат популярни или харесвани от всички, което им дава свободата да правят каквото си поискат, ако им се наложи да обясняват действията си или да се оправдават за планове, които не са се състояли.

Раците са креативни и могат да правят неща, които никой друг не би помислил да прави. Това обаче не ги притеснява и гордо застават зад действията си и са готови да ги защитят с всички средства.

 

Снимки: Pixabay

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

смях ( преди 4 години )
офф много е зле лъв с претенции но без възможности
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар