IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за месец октомври

1 октомври 2019 09 00

Какво вещаят звездите за следващите 31 дни

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви месечен хороскоп за октомври 2019, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще сте доста вглъбени в работата си и вдъхновени от собствените си идеи. Ще е малко трудно да разпределите времето си на „лично“ и „професионално“, но все пак се постарайте да го направите, за да не лишавате любимите си хора от присъствие и внимание. В началото на месеца ще се наложи да „замразите“ част от набелязаните цели, които за вас са значими. Интуицията ще ви подскаже кога е подходящо да се заемете с тях. В края на месеца ще успеете да поставите нещата по местата им. Ако непрекъснато закъснявате или отсъствате от дома ще ви обвинят в изневяра. Може да е незаслужено, но пък ще е болезнено. Не отказвайте на молба за помощ от приятел, направеното добро ще ви се възвърне многократно.

Телец

Обстановката ще е динамична и ще ви подскаже, че е подходящо да се заемете със сложните проекти или с онези, с които до момента не сте успели да се справите. Заредете се с търпение и се старайте да предотвратите конфликтите още в самия им зародиш. Контролирайте разходите, защото ако очаквате допълнителни финансови постъпления ще ги получите чак в края на месеца и то в по-малки от предполагаемите количества. Не обсъждайте постиженията си и не се изказвайте негативно за хора, които не познавате твърде добре. Ще си създадете неприятности. Бъдете на разположение на приятелите си, а на моменти и на роднините, когато имат нужда от вас. Дори най-обикновен съвет ще им бъде от полза. Ще получите пълна подкрепа от любимия човек в трудни моменти, ако не постъпвате така, че да се усъмни в чувствата ви.

Близнаци

Бурни емоции предстоят през първия есенен месец. Ще са точно толкова променливи, колкото температурите на въздуха, но имайте предвид, че светът не е нито бял, нито черен, а смесица от всички цветове на дъгата. Работата ще е повече, а приходите ще са или без промяна, или по-малко. Обмисляйте задълбочено решенията, свързани с генерални промени. Критерий за избор трябва да е финансовото ви състояние. Не пропускайте възможностите да докажете професионализма си, дори и да са свързани с известно повишаване на напрежението. Стремете се към елиминиране на конкуренцията, а не към бърз напредък. Печалбата ще е следствие от реализацията, а не причина за нея. Не се изкушавайте от мисълта да изневерите на любимия човек, ако сте във връзка, само за да разнообразите ежедневието. И не разчитайте на случайни запознанства, ако все още не сте попаднали на сродната си душа. През този месец любовта няма да е в списъка на най-важните ви цели.

Рак

Почти непрекъснато ще сте в епицентъра на събитията, но бъдете предпазливи, защото едновременно с това може да се окажете и в епицентъра на клюките. Докато вие старателно вършите работата си, интригантите ще търсят начин да ви пречат или най-малкото да разпространяват за вас измислени истории. Запазете присъствие на духа и се постарайте да спазвате правилата и да оформяте собствените си тактики, без да ви интересува какво мислят другите. През втората половина на месеца ще напреднете стремително, но ще е за сметка на свободното ви време. Не позволявайте да ви въвличат в директни противоречия, които ще са само загуба на енергия. Личните отношения ще са сравнително спокойни. Приятните преживявания за обвързаните представители на вашия знак ще са свързани с приятелски партита. Необвързаните ще имат достатъчно почитатели, но за трайна връзка е рано да се говори.

Лъв

Наблюдавайте внимателно как се държат хората около вас. Ще разберете на кого можете да разчитате и с кого незабавно трябва да прекратите отношенията си. Освен това, през този месец ще имате нужда от подкрепа много повече, отколкото досега, така че е от огромно значение да си осигурите надеждни партньори. Деловите контакти ще са интензивни. Ще стартират нови, дългосрочни проекти, които ще са свързани с очаквания за по-високи приходи, но и ще изискват повече усилия. Подгответе се психически, че освен одобрение ще получавате и критики. Сравнявайте работата си с утвърдени практики от вашата област, комбинирайте, експериментирайте и крайният резултат няма да разочарова нито вас, нито шефовете ви. Не прекалявайте с разходите и не харчете авансово. Напрежението ще се отрази на любовните отношения. Разправии може да избухват често и по незначителни поводи. Не търсете утеха в нова връзка. Неприятностите ще се задълбочат, а и новото ви романтично увлечение ще се окаже скоропостижно и разочароващо.

Дева

През първата половина на месеца ще се занимавате с уреждане на финансовите си проблеми, а през втората с духовния си живот. Ще имате нови възможности за изява, но и нови изпитания. Непредвидени разходи ще ви принудят да посегнете на запасите. Независимо от всичко, не е желателно да прибягвате до банкови кредити. Ако се налага, потърсете финансова помощ от приятели и за известно време „затегнете колана“. Не е изключено да имате проблеми и на работното място, които не зависят от вас. Работете старателно, не коментирайте „болните“ въпроси. Вероятността да останете без работа е минимална, но все пак проявете сдържаност и не предизвиквайте съдбата. В личен план ситуацията ще е съвсем друга. За компенсация на всичко останало личните и по-конкретно любовните отношения ще са оазис на спокойствието. Любимият човек ще покаже разбиране спрямо тревогите и ще ви подкрепя безрезервно. Необвързаните ще се запознаят с интригуваща личност и ако все пак желаете да поставите ново начало, бъдете инициативни.

Везни

Един от „силните“ ви месеци. Ще сте достатъчно ангажирани, за да се чувствате пълноценни и в същото време ще имате възможност да оставате от време на време сами със себе си и ще съумеете да преосмислите житейските си позиции. Ще подредите приоритетите си „в крачка“ като по този начин ще си осигурите душевно равновесие. Предложенията за нова работа, участие с перспективни проекти ще са повече, отколкото си представяте. Ще са по-мащабни, по-дългосрочни, но и ще изискват от вас много повече прецизност и старание. Може да е уморително, но пък ще можете да разгърнете възможностите си на много по-широк фронт и да покажете на какво сте способни. Ако към момента сте обмисляли старт на самостоятелен бизнес, то със сигурност ще го реализирате. Семейните представители на вашия знак ще намират спокойствие и задоволство именно в семейството и общувайки с децата. Необвързаните имат огромни шансове за романтични преживявания и ще ги увеличат, ако поработят върху имиджа и настроението си.

Скорпион

Контактите ви през този месец ще са интензивни. Особено след като Слънцето навлезе във вашия знак. Благодарение на тях и настроението ви почти непрекъснато ще е на висота. На моменти ще ви се иска да останете сами със себе си, да анализирате преживяванията, да си изградите стратегия. Направете го. Ще повишите самоувереността си и обективността на преценките. През първата десетдневка ще можете да довършите изостаналите и отложени сделки. През втората, да подредите задачите си, да „теглите чертата“ и да установите докъде сте стигнали, какво още ви остава. Третата десетдневка ще е най-разнообразна и изпълнена с новости. Тогава ще се чувствате и най-сигурни в решенията си. Любовните и романтични преживявания ще отговорят напълно на желанията ви. Независимо дали живеете с любимия човек от години или към момента нямате стабилна връзка ще усещате, че сте обичани или поне, че сте значими. Ще сте много по-общителни от обикновено, а съответно и по-търсени. Ще разполагате с достатъчно финанси, за да си организирате подходящи развлечения, когато ви хрумне.

Стрелец

Ще се наложи да се справите с някои сериозни затруднения през този месец. Едното от тях ще е свързано с финансите. Не разчитайте на допълнителни постъпления, дори да ви изглеждат съвсем реални. Спазвайте строга финансова дисциплина, за да не се наложи да търсите подкрепа от приятели или парични институции. Ще се наложи да изоставите част от проектите или да отложите намеренията си. Не го приемайте твърде драматично, преценявайте ресурсите и възможностите си обективно. Струпването на много и недовършена работа ще се отрази на настроението и самочувствието ви по-зле, отколкото придвижването с бавни темпове, но изцяло. Все пак, ще се справите със занимания, които са „костелив орех“ и ще стабилизирате професионалните си позиции. И понеже в живота има равновесие, семейните, любовни и романтични отношения ще са безбурни. Не се очакват бурни емоции нито в положителна, нито в отрицателна насока. По-скоро времето, прекарано с близките и любими хора ще е „остров на спокойствието“. Ако не сте във връзка не се увличайте в случайни сексуални приключения.

Козирог

Ще напреднете значително, ако през този месец не разделяте работата си на важна и незначителна. Отнасяйте се към всяка поставена задача еднакво старателно и еднакво отговорно. Проверявайте работата на колегите си, с които по някакви причини се налага да работите съвместно. Не прекалявайте с доверието към хора, които познавате отскоро. През първата половина от месеца ще сте по-заети. В най-общ план рутинните ви задължения ще са същите, но непредвидените делови срещи и разговори ще са повече, по-продължителни и на моменти по-натоварващи. Поддържайте темпото, ще разширите влиянието си и възможностите за подобряване на професионалния статус. През втората ще „берете плодовете“ на направеното до момента. Що се отнася до личните отношения, желателно е да положите малко повече усилия за да „поддържате огъня“. Не отлагайте решаването на битовите въпроси, които развалят настроението на близките ви и организирайте времето за почивка така, че по-често да сте заедно извън дома, на разходка, театър, кино или друго предпочитано от всички развлечение. Дори да направите някакви допълнителни разходи съвсем скоро ще ги компенсирате.

Водолей

Предстои напредък и промяна на професионалния ви статус. Може да не е толкова голям, колкото ви се иска, но ще е съпроводен и с леко повишаване на приходите. При тези обстоятелства, ако сте планирали някаква скъпа покупка с дълготрайно предназначение, бихте могли да си я позволите, дори да е с цената на банков кредит. Ситуацията на работното място ще е свързана предимно с поведението ви. Проявявайте търпение към колегите си и не се дръжте високомерно. Дори в момент, в който сте на по-високо йерархично ниво от тях. Ще имате нужда от съдействието им и не е желателно да ги отблъсквате от себе си. Защото може и да не ви помогнат, но при всички случаи са в състояние да ви навредят, най-малкото с преднамерени интриги. Отстоявайте принципите си, но тактично. За семейните представители на вашия знак личните отношения ще са безметежни. Приятните известия ще са свързани по-скоро с не много близки роднини или покани за разни мили тържества, които ще са по-скоро източник на „колорит“ в ежедневния фон, отколкото емоционален скок. Що се отнася до необвързаните, ритъмът при тях ще е по-монотонен, поне през първите няколко седмици. Нови контакти няма да липсват, но няма да са трайни, защото няма да удовлетворят изискванията им.

Риби

Предпочитанията ви през този месец (или поне в началото) леко ще се разместят. На първо място няма да е работата, а самите вие. Натрупаната до момента умора ще ви подскаже, че е крайно време да намалите темпото. Тонизиращо ще ви действат не професионалните успехи, а контактите с близките. И ще имате нужда от лично време, което ще трябва да си осигурите, за да балансирате физическото с психическото си състояние. Задачите на работното място ще са в рамките на обичайното, приходите – също. В началото на месеца е възможно да имате непредвидени разходи, свързани с бита и семейството, които леко ще разклатят бюджета ви. Не се опитвайте да търсите и приемате допълнителна работа. Заплащането няма да си заслужава старанието. По-лесният вариант е да се въздържате от излишни разходи, каквито понякога правите по сантиментални подбуди. Личните отношения ще са като спокойна пълноводна река за необвързаните представители на вашия знак. Ще разполагат с подходяща компания за развлечения, но без изгарящи любовни страсти. За семейните е препоръчително да се вслушват в мнението на близките си и да не прекаляват с претенциите. Неангажиращата скука е за предпочитане пред бурните дебати на висок тон.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари