IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 14-20 октомври

14 октомври 2019 10 30

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 14-20 октомври, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Успешната тактика за тази седмица е да действате самостоятелно. Разчитайте само на собствения си чар и на чувството си за хумор. Идеите ви ще са достатъчно и впечатляващи, но не се захващайте за много неща едновременно. Бъдете последователни. Подредете желанията си и организирайте работния процес така, че да започвате деня си с нещо, което ви е приятно. Така ще си осигурите стабилен тонус, добро настроение и ефективност. Бъдете особено предпазливи при уреждане на юридически въпроси. Внимавайте какви документи подписвате.

Телец

Колективните дейности през тази седмица на моменти ще са затруднителни. Съобразявайте се с обстоятелствата и не се разстройвайте излишно, ако на моменти очакванията ви се разминат с действителността. Ще се почувствате измамени, ако сте прекалено взискателни, така че опитвайте се да преценявате обективно възможностите на сътрудниците си. Някой от близките ви приятели може да потърси помощ, но вие да не сте убедени, че сте в състояние да се отзовете. Следвайте интуицията си и обръщайте внимание на детайлите на фона на общия разговор. За предпочитане е да разпределяте ресурсите си в уединение.

Близнаци

Ще сте много по-динамични от обикновено, но и много по-заети. Ще е малко трудно да разпределите вниманието си между професионалните, личните и семейните интереси. Отделяйте време ежедневно за усвояване на нови знания и повишаване на квалификацията си. Опитвайте се да довършите служебните задачи в рамките на работния ден, да не оставате до по-късно и да не пренасяте работа у дома. Енергетиката ви ще е стабилна за разлика от настроението. Ще сте по-раздразнителни от обикновено и най-чести поводи за недоволство ще предизвиква поведението на околните. Невъзможността им да следват вашето темпо на моменти ще е сериозно изпитание за търпението ви.

Рак

Жаждата ви за нови емоции през тази седмица ще се усили. Ще ви се иска да наситите ежедневието си с повече романтика и приключения. Необвързаните представители на вашия знак може да попаднат на истински интригуваща личност, но за целта трябва да са по-общителни и да не се затварят между четири стени. Що се отнася до семейните, при тях ситуацията ще е леко деформирана. Изхождайки от себе си може да започнат да подозират любимия човек във всички всемирни грехове, да ги изпълнят съмнения и чувство на ревност. Спестете си тежките разговори. Вместо да гадаете кой какво е правил, организирайте приятни развлечения за себе си и близките. Така хем ще се забавлявате, хем ще освежите отношенията си.

Лъв

Обстоятелствата ще ви подсказват, че трябва да променяте плановете си динамично и да се възползвате от непредвидените възможности, които съдбата ви предоставя. Някои факти ще променят значението си за вас, защото ще ги видите от различен ъгъл. С много движение ще е свързан предстоящият период, с интензивни контакти, нови хора, а и нови дейности. Често ще се налага да правите няколко неща едновременно. Няма да ви затруднят, но на моменти ще усещате изтощение. Осигурявайте си достатъчно сън. Околните ще ви окажат подкрепа и ще ви уверят в искрените си симпатии. Ще привлечете вниманието на влиятелни личности, които ще проявят готовност за партньорство по някои от предложенията ви.

Дева

Тонусът ви е стабилен с тенденция към растеж. Заемете се с неща, за които до момента не ви е стигало времето или които по някакви причини сте отложили. Бихте могли да актуализирате собствените си резултати на работното място или да отхвърлите веднъж за винаги разни битови задачи у дома. Сега е моментът да се ориентирате към промени, които преценявате като належащи. Може да направите лека трансформация на интериора или да поработите върху външния си вид. И в двата случая крайният ефект ще ви зарадва. Преди настъпване на същинското застудяване е редно да се погрижите и за здравето си.

Везни

Част от събитията ще се отразят негативно върху баланса между физическото и психическото ви състояние, който на моменти ще е трудно да поддържате. Ако сте доволни от свършената работа няма да сте доволни от взаимоотношенията и обратно, а ще е трудно да съчетаете желанията със задълженията си. Не посещавайте непознати места в свободното си време. Посветете го на близките си и пребивавайте в позната обстановка с познати хора. Ще придобиете чувство за сигурност и ще сте много по-уверени в решенията си. Не е подходящо да се заемате с генерални промени. Анализирайте позициите си в момента и формулирайте дългосрочните си стратегии.

Скорпион

Един от приятните периоди през този месец. Ежедневието ви ще е достатъчно разнообразно, а изненадите в повечето случаи ще са зареждащи. Ако все още не сте попаднали в лапите на голямата и всепомитаща любов, то през тази седмица не е изключено да преживеете точно тази емоция. Не се престаравайте при изпълнение на текущите си задължения. Ако не си наложите равномерно темпо на работа в края на седмицата е възможно силната умора да ви повали изведнъж и да провокира устойчивостта на имунната ви система.

Стрелец

Ще разполагате с достатъчно възможности за осъществяване на замислите си. През тази седмица ще сте едновременно и убедителни, и въздействащи. Всичко, което до момента ви е било отказано или не сте събирали достатъчно смелост, за да се заемете сега ще може да стигне до финалната права. Не е изключено да се запознаете с креативни личности, които след време ще окажат влияние върху текущите ви изяви. Използвайте свободното време за развлечения, които предпочитате лично, а не които осъществявате по чужда воля. Близките ще се изненадат от неподозирано широкия спектър на интересите ви.

Козирог

Бавно, но уверено ще напредвате в професионалния си път. Всички инициативи, които до момента по някакви причини са били омаловажавани, ще придобият важност. Част от общите проекти ще се реализират бързо, но само с активното ви участие. Не коментирайте успехите си, оставете работата да говори за вас. Почти сигурно е, че ще укрепите позициите си и ще получите някакви бонуси. Доброто самочувствие ще се отрази положително на настроението, а оттам и на физическото ви състояние. Дори да сте имали някакви здравословни оплаквания напоследък ще успеете да се стабилизирате. Използвайте всеки подходящ от климатична гледна точка ден за спортни занимания.

Водолей

Умението ви да приемате някои неуспехи с чувство за хумор, да преценявате фактите предимно от забавната им страна ще ви е много полезно през тази седмица. Контактите ви ще са интензивни, защото много хора ще ви търсят за съдействие и ще се уповават на опита и уменията ви. Изслушвайте ги търпеливо, подсказвайте им решения и ги мотивирайте да се справят предимно самостоятелно. Участвайте повече с идеи и по-малко с директен личен принос. Екипната работа ще ви помогне да предприемете някои промени от личен характер. Самооценката ви ще премине на друго ниво, стремежите – също. Подкрепата на близките ще ви окуражи.

Риби

Проанализирайте задълбочено житейските си стереотипи. Ако напоследък за важни инициативи „удряте на камък“, това е подсказка, че част от моделите, които следвате не работят и че е време да актуализирате принципите си. Някои схеми са безвъзвратно остарели и имате нужда от промяна на гледната точка. Всичко зависи от вас. Колкото са по-решителни действията ви, толкова по-бързо ще постигнете целите, които си поставяте, дори да ви изглеждат сложни. Започнете с промяна на ежедневния си график, преминете през „ревизия“ на личните отношения. Освободете се от онези, които ви натоварват психически. Усещането за вътрешна свобода ще активира въображението ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари