IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайни за красота от звездите на Боливуд

14 октомври 2019 12 00

Вижте съветите на Айшвария Рай, Мадхури Диксит, Сонам Капур...

Снимки: Getty Images

В индийските филми често ставаме свидетели как красиви момичета печелят сърцата и на най-непревземаемите мъже с едно пърхане на мигли. И последното се случва не само във филмите. Защото звездите на Боливуд освен успешни актриси са и очарователни жени, които си имат своите малки тайни за красота.

Айшвария Рай

Айшвария Рай е почитателка на домашно приготвени козметични продукти. Тя многократно е казвала, че предпочита да си приготви сама козметика, а не да купува. Затова не е изненадващо, че любимата ѝ почистваща и ексфолираща маска е смес от нахут с брашно, куркума и мляко, а овлажняваща - с кисело мляко и краставица.

Айшвария Рай

Мадхури Диксит

Мадхури Диксит, чиято филмография включва повече от 70 заглавия, е известна не само с изключителните си актьорски способности, но и с великолепната си коса, за която полага лесни грижи. Веднъж седмично актрисата прилага възстановяваща маска от равна смес от маслиново и рициново масло върху цялата коса и скалп. В ролята на балсам пък използва смес от майонеза и банан.

Мадхури Диксит

Сонам ​​Капур

Сонам ​​Капур, дъщеря на Анил Капур, може би най-известният актьор в индийското кино, много внимателно следи какво има в менюто ѝ. Според последните ѝ разкрития, за нея е важно денят да започне правилно. Събуждайки се сутрин, Сонам изпива чаша топла вода с мед и сок от лайм, което ѝ дава енергия и сила за целия ден.

Сонам Капур

Анушка Шарма

Популярната индийска актриса Анушка Шарма също е сред почитателките на домашните маски за лице. Сред любимите ѝ е тази – нийм на прах, кисело мляко, розова вода и прясно мляко. Между другото, нийм на прах е много популярно средство в Индия при възпаления по кожата, акне, пигментация и мазен блясък.

Анушка Шарма

Хема Малини

Хема Малини, актриса със 160 роли, дори и на 70 изглежда отлично и предизвиква добронамерена завист. Тя признава, че младоликия си вид дължи на своята коса, за която се грижи с „бабешки“ методи.

Ето и нейната рецепта – смесете кокосово масло с масло от амла (за блясък), туласи (третира увредена коса, премахва пърхота) и нийм (подпомага растежа на косата) и нанесете върху косата и скалпа с масажни движения.

Хема Малини

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари