IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 21-27 октомври

21 октомври 2019 08 59

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 21-27 октомври, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Някои новости от тази седмица ще ви заварят неподготвени. Ще са свързани предимно с личния ви живот. А някои замисли ще реализирате самостоятелно, но с леки модификации. Ако все още не сте намерили сродната си душа, то съдбата най-после ще ви събере. Не лишавайте от внимание близките си, особено в случай, че семейството ви е с дългогодишен опит. Използвайте всяка свободна минута за съвместни спортни занимания и други предпочитани развлечения.

Телец

Сравнително спокоен период. С повечето затруднения ще се справите без особени усилия. Перспективи за напредък няма да липсват, от вас се изисква да сте наблюдателни и инициативни. Използвайте част от свободното време за занимания, които ви привличат, но до момента не ви е стигала смелост да се заемете с тях. Ще откриете у себе си неподозирани способности. За уреждане на въпроси от личен характер разчитайте на интуицията си.

Близнаци

Доста динамичен период. Освен с текущата работа в част от времето ще сте ангажирани и с обучение. Може би да участвате в някаква еднодневна форма или в уебинар, но така или иначе ще ви е полезно, не пропускайте. Освен това няма дълго да се застоявате на едно място. Ще има и служебни, и лични пътувания, а може би и някакво импровизирано пътешествие. Любовните емоции също не са за пренебрегване. Помислете дали не е време за сериозен разговор с партньора, в който да изясните не само статута на отношенията, но и на задълженията си.

Рак

Събитията ще протичат в обичайното си темпо. Няма да се налага да бързате, да се заемате за извънредни задачи или да пренареждате графика си. Или поне няма да е твърде често, а дори да се случи ще успеете да реагирате по правилния начин. Физическото и психическото ви състояние ще са в хармония. Ако имате някакви неуредени въпроси с любимия човек точно сега е моментът да „сложите картите на масата“. Дори трудните разговори ще протичат в мирна обстановка.

Лъв

Един от факторите за успех през тази седмица е умението ви да разпределяте правилно времето си. Вероятността да започнете или да ви предложат включване в нов творчески проект не е за пренебрегване. Ще имате възможност за изява, но текущата ви работа или обучение за известно време ще останат на заден план и може да „зациклят“. Колкото по-рядко прекъсвате заниманията си, толкова по-добре. Равномерното темпо е за предпочитане. Опитайте се да не следвате готови схеми. Ще получите навременна помощ, точно когато най-малко очаквате. Изобщо, през тази седмица почти винаги ще сте на подходящото място в точния момент.

Дева

Не отлагайте нищо започнато. Както професионалните, така и домашно-битовите задачи ще са много. Опитайте се да свършите онези, които сте изоставили преди време, но знаете, че няма как да се отървете от тях. Нестандартните решения ще са свързани с повишаване на приходите ви. Използвайте част от паричните постъпления за обучение. Ще ви даде възможност да смените сферата си на дейност, ако имате такива намерения. Отношенията във всякакво направления зависят изцяло от вас.

Везни

Най-важното за вас през тази седмица е да не се задоволявате с постигнатото. Повечето занимания ще ви се получават добре и ще повишат увереността ви в собствените сили. Ако сте достатъчно последователни и старателни ще напреднете значително. Пробвайте нови начини на работа. Е, може да има пропуски и грешки, но в процеса на работа това е нормално. Комбинирайте екипната работа с индивидуални изяви. Ще са особено успешни в областта на неформалните ви увлечения. Участието ви в различни инициативи, предполагащи творчески подход ще бъде забелязано.

Скорпион

Контактите ви ще са интензивни. Ще можете да научите много от новите си познати, ако слушате, наблюдавате и проверявате верността на споделената от тях информация. Трябва ви време за разбиране и осмисляне на наученото, за да решите къде точно е подходящо да приложите знанията си. Ще присъствате на интересни събития, но ги подбирайте така, че да не се претоварвате емоционално. Дистанцирайте се своевременно, ако усетите, че напрежението около вас се покачва стремително. Реагирайте незабавно при сигнал за здравословен проблем.

Стрелец

Постепенно от живота ви ще отпаднат отношения, които отдавна са изгубили смисъла и важността си. Ще установите, че дълго време сте поддържали част от тях не от необходимост, а по навик и чак ще се почувствате неудобно пред себе си, че сте робували на лишени от съдържание догми. Отиващото си старо ще освободи място за новото и ще ви мотивира да предприемете някои стъпки, гарантиращи промяна на динамичния ви стереотип. Може да са свързани с храненето ви, здравословния начин на живот или духовните предпочитания. Без значение за какво точно става дума, ще можете да разчитате на безусловната подкрепа на близките си.

Козирог

От вас зависи да оцветите ежедневието си. Наблюдавайте хората, анализирайте случващото се около вас. През тази седмица ще сте доста по-чувствителни от обикновено и без никакви усилия ще успявате да различите искреността от лъжата. Ще ви се стори доста забавно, защото ще видите някои от старите си познати в съвсем нова светлина. И ще решите дали си заслужава да са в групата на познатите ви или е време да се разделите с тях. Отделете време за усвояване на нови знания. Направете го систематизирано и свързано с ежедневната ви работа. Ще бъде крачка напред към предстоящи положителни промени.

Водолей

На работното място ще бъдат проведени реорганизации, за които от доста време само се шушука. Не се включвайте в разговори, обсъждащи колегите. До нищо добро няма да доведат. В същото време наблюдавайте с какво точно са свързани промените. Действайте смело, ако установите, че има позиция, която би ви устроила. Предложете кандидатурата си. В личен план изненади не се очакват. Само онези от вас, които до момента не са в стабилна връзка може да получат бурно любовно обяснение. Ако го чуете лично, значи е искрено, ако ви го напишат във виртуалното пространство, не вярвайте.

Риби

Ще разполагате с прекрасната възможност да осъществите желанията си. Ще се получи много по-бързо, ако ги подредите по трудност, а не по важност. Реализацията на повечето промени зависи изцяло от личната ви инициатива. Ще получите помощта, на която се надявате, независимо дали предварително сте заявили необходимостта от нея. Просто хората, които са ви близки ще ви разберат без излишни думи. Не е изключено да получите и допълнителни финансови постъпления. Или пък информация, която ще ви помогне да повишите приходите си. Използвайте част от средствата за да организирате приятна изненада за близките. Ще освежите отношенията и ще изгладите съществуващите противоречия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари