IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Домовете в астрологията: Четвърти и пети

22 октомври 2019 17 50

Вижте с кои сфери на живота са свързани

IStockphoto

Всеки дом в астрологията отговаря за различен аспект от човешкия живот. Хороскопът се състои от общо 12, като се смята, че първи, четвърти, седми и десети са най-важните.

Завъртането на Земята около нейната собствена ос определя разположението на планетите по различните астрологични домове.Според една от системите за разделение, всяка планета стои в един дом за около 2 часа или всичките 12 зодии се извъртат точно за 24.

След като ви разказахме по-подробно какво представляват първи, втори и трети дом, днес ще разгледаме следващите два:

Четвърти дом

На семейството и къщата

Свързва се с корените и традициите на всяко семейство. Този дом винаги дава основата, върху която всеки да стъпи, но и определя неговата концепция. Той насърчава изграждането на уютна среда, в която всеки да бъде спокоен. Символизира желанието на всеки „да свие гнездо“ и да изпита семейно щастие.

Четвъртият дом се управлява от зодия Рак и Луната. Той подпомага връзките между членовете на семейството и им напомня колко е важно те да не бъдат прекъснати. От друга страна този дом обхваща и недвижими имоти, както и други материални ценности, които човек притежава.

Пети дом

На любовта и удоволствието

Той кара хората да се радват на живота, да изпитват някакво удовлетворение. Той е свързан с изкуството и културата, креативността, но обхваща още зачеването и раждането на децата.

3 зодии, на които ще им върви през октомври

Интимните връзки също попадат в този дом. Според астролозите, всеки може да достигне емоционално удоволствие в пети дом – чрез хазарта.

Петият дом се ръководи от Слънцето и представителите на зодия Лъв. Той дава представа на човек как възприема живота и какво му е отношението към децата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари