IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как се държите, когато сте тъжни? (1 част)

23 октомври 2019 17 50

Едни се изолират, други търсят подкрепа

Istockphoto

Ако се интересувате от астрология, то със сигурност знаете от кои зодии са любимите ви хора и по какво се отличават характерите им. Четейки различни публикации, си казвате: „Да, това е за нас Телците“ или пък „Точно като Весето, която е Лъв“. А знаете ли как реагира всеки знак на различни емоции?

Всеки от нас се справя с трудностите по различен начин. При някои предизвикателствата са свързани с депресия, меланхолия и апатия.

Ето как се държат хората от различните зодии, когато са тъжни:

Овен

Когато става въпрос за тъга, Овните искат да избягат от всичко и всички. Те стават по-импулсивни, раздразнителни и губят концентрация, когато изпаднат в мрачно настроение. Въобще, негативните емоции им пречат да изпълняват ежедневните си дейности.

Те могат да спорят с часове, когато са афектирани, но вдъхнат ли им малко позитивизъм, успяват да се откъснат от тъгата.

Телец

Ако имате роднини или приятели от този знак, сигурно знаете, че те могат да бъдат потиснати с дни, дори месеци. Тъгата ги прави твърде летаргични и отнема от живеца им. Докато в един момент те са усмихнати и радват с позитивизма си, в друг само една малка дума или напомняне за минали негативни събития може да ги натъжи.

Жените от кои зодии са най-властни?

Усещането на Телците, че са сами срещу целия свят и нетърпеливостта им може да им докара и депресия.

Близнаци

Натъжат ли се, Близнаците започват да премислят всяка казана дума и своето и на останалите поведение в конкретни ситуации. Но никога не натрапват на хората какво ги мъчи, а предпочитат да таят всичко в себе си.

Понякога Близнаците са нетърпими, защото негативните мисли ги правят доста разсеяни и неспособни да взимат адекватни решения.

Рак

Представителите на тази зодия са прекалено емоционални. Това означава, че не е изключено да плачат за най-малкото нещо – било то хубаво или лошо. За тях раздялата е трагично събитие, заради което да тъгуват с месеци. От друга страна предателството, може „да ги разболее“.

В тъжни моменти Раците се нуждаят от човек, който да ги изслуша и успокои, иначе могат да са така не един ден.

Зодиите, които ще ви предадат

Лъв

Царят на джунглата не е от тези, които си траят и не показват чувствата си. Най-често Лъвовете показват яростта си, но тъгуват ли, няма как да ви заблудят в обратното. На тях им личи от километри. Освен че са адски нервни и объркани, те могат да наранят околните с поведението си.

Хората от този знак може да са истинско мъчение за своите близки, когато са разстроени и депресирани.

Останалите зодии очаквайте утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари