IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 ноември

8 ноември 2019 08 47

Какво вещаят звездите?

Хороскопът ви за 8 ноември

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Посветете част от времето на творчески проекти, които са на етап обмисляне. Ще е полезно да ги обсъдите с по-опитни от вас. Различната гледна точка ще ви подскаже и различни подходи на работа.

Телец

Текущите занимания на моменти ще стигат до спорни въпроси. Нещата ще се случват по-бавно от обикновено. Печелившата тактика е да заложите на прословутото си търпение и да сте последователни. Крайният резултат ще се получи след правилно надграждане на междинните.

Близнаци

Позитивите, натрупани от старателната ви работа предишните дни ще предизвикат всеобщо одобрение. Не е изключено шефовете да ви предложат участие в перспективен и отговорен проект. Не отказвайте и побързайте да довършите изостаналите си задачи, за да не възпрепятстват по-нататъшната ви работа.

Рак

Разговор с приятели или просто случайно прочетена информация ще ви подскаже как да довършите задача, отложена за „неопределен“ срок. Причината, поради която не сте се справили преди време ще се окаже елементарна, но от тези, които не можеш да видиш на пръв поглед. Ще се справите безпроблемно и ще се чудите как сте могли да пропуснете нещо толкова логично.

Лъв

Наблюдавайте внимателно поведението на хората, с които общувате днес. Някой ще има нужда от съдействието ви и разпалено ще ви убеждава в перспективността на идеите си. Съгласете се, само ако участието ви няма да е свързано с нарушаване на правилата.

Дева

Практицизмът и интуицията ви са еднакво силни. Каквито и изненади да се случат ще успеете да се овладеете и да реагирате адекватно. Не обсъждайте свои решения, които сте взели преди време при сложни обстоятелства, особено ако по някаква причина чувствате вина за тях.

Везни

Прегледайте си неуредените документи и „висящите“ въпроси. Заемете се с онези, чието решаване зависи от „благоволението“ на държавната администрация. Днес със сигурност ще успеете да ги докарате докрай.

Скорпион

Потърсете информация за краткосрочни присъствени или виртуални обучения във вашата област. Поинтересувайте се доколко са надеждни фирмите, които ги организират и се запишете за участие по своя преценка. Не само ще „си сверите часовника“, но и ще създадете нови делови контакти.

Стрелец

Началото на деня ще е съпроводено с дребна, но симпатична случка, която ще ви подейства освежаващо. Дали ще видите някое горско животинче в съвсем необичайна среда или ще се изненадате от благородна човешка постъпка, дали ще намерите цвете върху колата си или някой просто ще ви се усмихне, не се знае, но с поведението си ще покажете на околните колко е важно човек да умее да се наслаждава на малките радости.

Козирог

Отделяйте повече внимание на техническото изпълнение на задачите си. Търсете по-висока ефективност, а не по-бърз краен резултат. Може да отделите повече време за дадено нещо, но по този начин да подобрите експлоатационните качества, което ще си заслужава усилията.

Водолей

Не е изключено да ви поканят за участие в някаква благотворителна акция или за оказване на доброволна помощ. Отделете малко време, запознайте се с условията, инициаторите и начина, по който се огласяват крайните резултати. Проницателни сте и е възможно да попаднете на добре прикривана нередност.

Риби

Почти всичко, с което се захващате днес ще ви връща към някакъв спомен. Част от тези спомени може да ви натъжат. Духовните ви възприятия са по-изтънчени от физическите. Ако изпитвате необходимост да споделите преживяванията си с някого, то направете го със стар приятел, а не с нов познат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари