IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какви вещи обичате да трупате?

12 ноември 2019 17 50

Ето как да освободите малко място

Istockphoto

Всеки от нас държи вещи в дома си, които не използва. Едни имат сантиментална стойност, други просто са прибрани с идеята, че някой ден могат да потрябват. Подаръци от бивши гаджета; шал за зимата от мама; купища стари чанти, обувки и дрехи, забравени сувенири, които само събират прах... Всичко това трябва да се изхвърли на боклука, но може би много от вас са от онези представители на зодиака, които трудно се разделят с някои предмети.

Вижте какво обича да трупа всеки знак и какво да направи, за да си освободи малко място:

Овен

Като хора с богато въображение и много идеи, вие постоянно залепвате листчета и имате куп тефтери. Освен това сте почитатели на дребните джунджурийки и никога не знаете кое къде се намира. За да освободите повече пространство в дома, където да творите, купете си коркова дъска, на която да визуализирате желанията си. Закачете там всичките си бележки, за да може всичко да ви е пред очите. Поглеждайки към нея, ще се подсещате за най-важното, което да свършите през деня. А за да премахнете излишната хартия, използвайте приложенията на смартфона.

Телец

Представителите на тази зодия имат свой собствен стил, но понякога са над нещата и разхвърлят прекалено много. Хаосът в главата им си личи по натрупаните предмети по пода. Телците могат да държат непотребни вещи с години. Те често се объркват и не могат да открият онова, което им трябва. За да внесат ред, трябва да извадят всичко, с което разполагат и да го подредят прилежно в подходящи кутии за съхранение. Така не само ще открият неща, които са забравили, че притежават, но и ще изхвърлят голяма част от неизползваните.

Близнаци

Те имат богато въображение, което се подхранва от множество книги, списания и разни други интересни четива. Съответно, колекцията им е толкова голяма, че е неизползваема. Направете списък на това, с което разполагате и отделете онова, което е по-ценно. Останалото може да подарите на някого, който обича да чете или да го дадете в дадена библиотека, където наистина ще влезе в употреба. Друг вариант е да си направите електронен архив, с който ще освободите място в дома.

Рак

Хората от тази зодия са прекалено носталгични. Затова съхраняват снимки и какви ли не други спомени. В шкафа им може да намерите още стари етикети от дрехи, билети за театър или керамични фигурки, подарени им от скъпи за тях хора. За да разчистите у дома, разгледайте какво сте събирали с годините и подредете най-ценното в нови албуми. Ако искате да насърчите късмета си, разделете се със стари предмети от миналото, които ви натъжават.

Лъв

Всички с тази зодия са прекалено суетни. Те държат много дрехи в гардероба си, нищо че не ползват голяма част от тях. Колкото и да ви е трудно, отделете време, за да прегледате от кои дрехи имате нужда и от кои не. Освен тези, които не ви стават, ще заделите и доста, които вече отдавна не са модерни. Така разчистването ще ви насърчи за нов шопинг, където може да си купите неща, които да повишат самочувствието ви.

Дева

Хората от този знак пазят абсолютно всякакви бележки – било то от покупка в магазина или от месечни сметки. Така с течение на времето те трупат твърде много хартия, която заема адски много място. Освен това, ако им се наложи да намерят конкретен документ, се налага да ровят с часове. За да може да премахнат част от непотребните сметки, Девите може да си вземат по-големи органайзъри, където да подредят последните бележки, а по-старите да изхвърлят.

Везни

За тях се знае, че не са от най-работливите. Биха предпочели да си полежат, вместо да подреждат вкъщи. От друга страна са големи естети, дори сноби. Затова купуват какви ли не натруфени предмети, които в един момент няма къде да държат. Тъй като много често събират приятели у дома, Везните трябва да инвестират в по-многофункционални мебели, които да поберат изтънчените им сервизи и декорации.

Скорпион

Когато стартират нещо ново, те се хвърлят с голям ентусиазъм, но няколко дни по-късно той рязко секва. В тази връзка те са склонни да инвестират пари в покупки, които след това не са им нужни. За да се отърват от непотребните вещи, трябва или да ги подарят или да ги препродадат.

Стрелец

Те са свободолюбиви и не търпят ограничения. Не могат да бъдат поставени в конкретна рамка и се славят с това, че не държат на реда у дома. Стрелците са склонни да трупат най-различни неща на бюрото си, след което забравят, че са ги оставили там. Мобилният и компютърът им са пълни с файлове, които трябва да бъдат почистени. За да не търсят твърде дълго, когато им потрябва нещо, хората от тази зодия се нуждаят от основно почистване и подреждане на своя архив.

Козирог

Те са едни от най-подредените в зодиака, но изпаднат ли в лошо настроение или са депресирани, могат да похарчат последните си пари за предмети, които да ги направят по-щастливи. Съответно, след няколко дни съжаляват за постъпката си и се чудят какво да ги правят. Вместо да трупат непотребни вещи, Козирозите трябва да ги подарят на някого в нужда и да си купят растения, които ще придадат по-добра атмосфера в дома им.

Водолей

Типично за всички представители на този знак е, че те обожават да ходят на различни интересни места и да донасят оттам какви ли не сувенири, които никога не почистват. Водолеите ще се почувстват добре, ако вместо да носят различни статуетки и фигурки вкъщи, ги подаряват за спомен на най-близките си приятели.

Риби

Те са с богато въображение и вярват в свръхестествени сили. Затова си купуват кристали, талисмани, бижута и какви ли не амулети, с които затрупват дома си. Въпреки че са стиснати, те обичат да притежават подобни джунджурийки, за които вярват, че ще им донесат късмет и благоденствие. Така се лишават от неща, от които наистина имат нужда.

За да спрат да украсяват секцията си с подобни вещи, Рибите трябва да станат по-уверени в себе си и да разчитат на близкия контакт с хората.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари