IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рядък момент: Принц Уилям показа публично чувства към Кейт

30 ноември 2019 14 00

Двамата са по-близки през последните месеци

Снимки: Reuters

Принц Хари и съпругата му Меган са в окото на медиите във Великобритания, но и неговият брат Уилям също е следен под лупа.

Той и съпругата му Кейт наскоро представиха своя нов проект за грижа за психичното здраве, който стартираха с Хари и Меган. Двойката от Съсекс не можа да присъства на събитието, но наблюдателите бяха по-заинтересовани от друг момент.

Уилям публично демонстрира чувства към съпругата си, което се случва изключително рядко. Принцът сложи ръка на гърба на жена си – класически жест, който е по-характерен за Хари.

Джуди Джеймс, експерт по езика на тялото, заяви, че принц Хари си позволява да проявява чувства към съпругата си много по-често от брат си.

„Изглежда, че през последната година отношенията между Кейт и Уилям станаха по-топли и в тях се появи повече обич и внимание. Може би те вземат пример от Хари и Меган, които не се срамуват да показват симпатиите си на публично място“, заяви Джеймс.

„Статутът на Кейт в кралското семейство нарасна значително напоследък. Когато кралица Елизабет II е до Кейт, тя показва благосклонността си към нея“, допълва Джуди.

принц Уилям

Според нея Уилям и Кейт се сближават с годините, може би това е повлияно от раждането на трето дете или раздора с херцога и херцогинята на Съсекс.
„Охлаждането между двамата братя силно повлия на отношението на Уилям към Кейт“, смята експертът.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари