IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 18-24 ноември

18 ноември 2019 11 00

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 18-24 ноември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Вие си падате по предизвикателствата и през тази седмица ще се наложи да се „преборите“ с доста от тях. За съжаление, не всички ще са от приятните, но ако овладеете емоциите, крайният резултат ще е удовлетворителен. Конфликтните ситуации в семейството ще са по-чести от обикновено. Някой ще има нужда от помощта ви, а вие ще разполагате с ограничено време и поводът за разногласия е налице. Не пренебрегвайте сигналите за здравословен проблем. Ако не вземете незабавни мерки симптомите ще се задълбочат.

Телец

Събитията ще са динамични, няма да можете да се оплачете от скука. Ще се случат промени. Може да са свързани с вашата или на член от семейството професионална реализация. И в двата случая ще ви се наложи да взимате бързи и аргументирани решения. Много е възможно уреждането на част от въпросите да е свързано и с пътуване. Наблюдавайте внимателно реакциите и поведението на околните по време на критични ситуации. Ще забележите важни подробности, които ще ви подскажат как да комбинирате част от спешните си задачи. Използвайте свободното си време за интелектуални занимания.

Близнаци

В началото на седмицата се ориентирайте към най-лесните занимания. Не разчитайте на съдействие, а на професионализма си. Ще се наложи да работите самостоятелно. Проявите на неразбиране от страна на околните ще са твърде чести. На моменти ще имате усещането, че говорите на различни езици. Ще загубите по-малко време, ако не ги убеждавате в правотата си, а се вслушате в претенциите им. Ще има какво да научите, дори да ви изглеждат неоснователни. Най-малкото, ще осъзнаете, че сте допуснали някои грешки, които все още имате възможност да оправите. Търсете начин за повишаване на познанията и подобряване на уменията си. Съвсем скоро ще се убедите, че си е заслужавало.

Рак

Както обикновено, ще имате готов отговор на всеки въпрос, но на моменти може да се окаже, че не това е „верният“ отговор. Проявете отстъпчивост, колкото и да сте сигурни в себе си. Ако околните упорито отказват да приемат мнението ви, може би е редно да си зададете въпроса: „защо?“. Преценете дали не е настъпил моментът, в който трябва да промените позициите си по някои теми. Бъдете изключително предпазливи при уреждане на финансови проблеми. Избягвайте бързите кредити и всякакви „супер изгодни“ покупки от типа: „само сега и само за теб“. Четете внимателно всички документи, които се налага да подписвате. Търсете сертификати за качество и всякакви други съпътстващи сделките ви гаранции.

Лъв

Предстоящият период много ще прилича на „слалом на малки вратички“. Всяко ваше намерение първоначално ще се натъква на някакво непредвидено препятствие. За щастие, приятелите ви сякаш само това ще чакат, за да се „включат в играта“ и да ви помогнат. Ще довършите всичко започнато, макар и не толкова бързо, колкото сте си представяли. Младите представители на вашия знак ще се забавляват пълноценно. Непрекъснато ще присъстват на различни развлекателни мероприятия или на места, където ще могат да покажат на какво са способни. Единствената опасност при толкова интензивен социален живот е, че в края на седмицата може да останат без пукната стотинка и да посегнат дори на запасите. Не пренебрегвайте тревогите на по-възрастните си близки, те със сигурност ще имат нужда, ако не от помощ, то поне от вниманието ви.

Дева

Програмата ви ще се сгъсти още в самото начало на седмицата. Ще установите, че се налага да се занимавате с доста повече неща, отколкото първоначално сте си набелязали. Анализирайте свързаността им и комбинирайте, не се ограничавайте само в една посока. Ако се мобилизирате, със сигурност ще се справите. Не обещавайте съдействие на околните, когато не разполагате с достатъчно време. Искреният отказ е за предпочитане пред това да ги подведете. Направеното през тази седмица ще е „трамплин“ за професионалния ви напредък, а за промени (ако обмисляте такива) е подходящ краят на периода. Помислете дали за да улесните постигането на целите, които сте си поставили не се налага да усвоите нови умения.

Везни

Приятните изненади ще са свързани с най-близките ви роднини. Децата ви, ако имате такива, ще реализират постижения, които ще са повод за гордост. Родителите също ще ви зарадват. Може да ви поднесат мил подарък, да се справят успешно със собствен здравословен проблем, да подскажат оригинална идея за организацията на домашните и битови задължения, която би ви улеснила. На работното място обстановката ще е подозрително спокойна. Не прекалявайте с инициативата и не обсъждайте перспективните си намерения. Заемете наблюдателна позиция, за да прецените какво реално ви затруднява и дали не се налага да се заемете със самообучение в свободното си време. Не се захващайте със задачи, които не сте обезпечили финансово.

Скорпион

Новостите ще се случват предимно на работното място. Може да се наложи да се натоварите с допълнителни задължения, да ви изпратят на обучение или пък временно да поемете отговорност за цялостната организация на работа. Не се съмнявайте в себе си, разполагате с достатъчно потенциал, за да се справите. Няма да разполагате с достатъчно време за детайлно обмисляне на решенията, но ще можете да ползвате екипния капацитет. Личните отношения ще са стабилни. Каквито и противоречия да сте имали с любимия човек, те ще останат на заден план. Ще са важни само общите ви интереси. Следвайте обичайния си динамичен стереотип и се въздържайте от генерални промени в ежедневието.

Стрелец

Спокойната зона ще е на работното място. Динамичната зона ще е при социалните контакти. Част от професионалните задачи ще се окажат „костелив орех“, но колкото са по-засукани, толкова ще са ви по-интересни и за всеобща изненада ще постигнете удивително добри резултати. Не е изключено шефовете умишлено да ви възлагат сложни казуси, за да проверят възможностите ви, което пък за вас ще е „добре дошло“. Контактите ви ще са интензивни във всички направления. Семейството ще се стреми да получи одобрението ви, близките приятели – мнението ви, а личности, с които почти не общувате ще имат желание да споделят тайните си и да се похвалят със съчувствието ви. Точно с тези, последните, е най-добре да не се ангажирате. Нещото, от което най-малко имате нужда през тази седмица са енергийните вампири. Отделяйте време за спортни занимания.

Козирог

Не залагайте на „стари лаври“ през тази седмица. Търсете начин да внесете иновации в работния процес. Не се задоволявайте с постигнатото. Ако до момента сте подготвяли някакви сериозни трансформации, засягащи служебния ви статус, то в края на тази седмица най-вероятно ще имате възможност да направите крачка напред. Може да не е много, но ще си осигурите „начална скорост“. Ще се отървете от фактори, които не сте одобрявали и са ви създавали грижи. Що се отнася до обстановката у дома, там е желателно да оставите инициативата на близките си. Вие се наслаждавайте на подобренията, които те правят и не пестете похвалите си. Така те ще се почувстват оценени, а вие ще сте доволни от нововъведенията. Съчетавайте интелектуалната работа с физически занимания и обратно. Не се лишавайте от движение.

Водолей

Освободете се от песимизма, ако искате да постигнете някакъв напредък в професията или бизнеса. Черногледството не помага, а вреди. Подредете старателно задачите си, проявете последователност и настоятелност. Реално погледнато, нищо от текущата работа няма да ви затрудни. Сериозните проблеми може да са свързани с нежеланието да признаете грешките дори пред самите себе си и нежеланието да промените отношението си към чуждото мнение. Фокусирайте вниманието си към възможностите за реализация на потенциала си, а не към вътрешните си страхове. Изказвайте мнението си директно, но сдържано и в рамките на добрия тон. Въздържайте се от прояви на самонадеяност и инат. Не е подходящо да предприемате каквито и да било промени, свързани с личните отношения. Ще се окажат преждевременни.

Риби

Заредете се с търпение и се концентрирайте максимално към глобалните си задачи. Не си губете времето с незначителни дреболии. Почти непрекъснато ще ви молят за услуги. Не се надценявайте и давайте само онези обещания, които можете да изпълните. В противен случай ще се стигне до положението, в което вършите чужда работа, а собствената ви изостава. Не само ще разклатите позициите си и чуете упреци, но може да претърпите и материални загуби. Приемайте хората с всичките им недостатъци и преимущества. Никой не е идеален и за вас е по-добре да се адаптирате към ситуацията и да се опитате да се възползвате от нея максимално, отколкото да се опитвате да правите „революционни“ промени. Във всеки момент, когато климатичните условия позволяват, си организирайте разходка сред природата. Ще се убедите, че тя е най-ефективният и най-евтин начин за стабилизиране на тонуса ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари