IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Най-лошите черти на мъжа (1 част)

18 ноември 2019 17 50

Едни са джентълмени, други – използвачи

Istockphoto

Мъжете са от Марс, жените – от Венера. Всеки си има своя начин на общуване с другия пол. Едни обичат романтиката, други мразят вечери на свещи и празни обещания.

Смята се, че жените са по-претенциозни в избора си на половинка. Поради предишни разочарования, те са по-предпазливи и не се доверяват на всеки.

Вижте кои са най-лошите черти на мъжа според зодията:

Овен

Твърде упорити. Мъжете от тази зодия са безчувствени и арогантни. Ако не държат на връзката, те могат да използват една жена, само и само за да се домогнат до целите си. При това обожават да спорят и карат половинката си да се чувства неудобно, защото смятат, че винаги са прави.

Телец

Както се казва: „Тихите води са най-дълбоки“. Изглеждат дружелюбни, но не си мислете, че ще ви носят на ръце. Те могат да ви вдигнат нервите с непрестанното хленчене, както и да ви развалят настроението, казвайки, че те нямат вина за нищо.

Според зодията: Оптимисти ли сте? (1 част)

Близнаци

За тях важи изразът: „Вятър ги вее на бял кон“. Могат да ви обещават какво ли не, но най-лошата им черта е, че не държат на думата си. Близнаците могат да се кълнат, че ще свършат нещо, но после да ви разочароват с бездействието си.

Рак

Мекушави по характер, Раците не са най-надеждните за сериозна връзка. Те нямат собствено мнение и затова лесно се влияят от това на околните, с което могат и да си изпатят. Винаги оставят другия да взима важните решения и бягат от отговорност.

Лъв

Проблемът им е, че имат голямо самочувствие. Те искат винаги да са на първо място и да се слуша тяхната дума във връзката. Мъжете от зодия Лъв трудно се разбират с човек, който е по-амбициозен от тях. Освен това са прекалено мнителни и на моменти си правят каквото искат, без да се съобразяват с другия.

Четири зодии, които са отдадени на връзките

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

............. ( преди 4 години )