IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новолуние в Стрелец – желанията се сбъдват

26 ноември 2019 17 50

Ето какви промени ще донесе

Istockphoto

Точно в 17:06 часа на 26 ноември ще се случи ново звездно събитие – новолуние в Стрелец. Слънцето и Луната ще се слеят в знака, за да изяснят желанията и чувствата на хората.

Нещо ново очаква онези, които вярват силно във влиянието на Луната. Тя има силата да сбъдва желанията, а 8 часа след настъпването на новолунието, всеки може да формулира своето. Единственото условие е то да бъде добре формулирано на лист хартия.

Стрелецът ще вдъхнови мнозина към приключения, търсене на истинската любов и развитие. Знакът се свързва с истината и с въпроси, свързани с религията. Той осъществява връзката с природата, засилва интуицията и носи спокойствие.

Този знак „отключва“ и свободата на духа. Той насърчава оптимистичното мислене и щедростта. Усетили повика на сърцето, някои ще преосмислят някои свои убеждения и ще получат вдъхновение за нови начинания.

Представителите на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби ще усетят най-силно влиянието на новолунието в Стрелец.

пълнолуние IStockphoto

IStockphoto

Тъй като Луната нощем ще е пълна, много хора няма да могат да спят добре и ще размишляват в леглото за това дали наистина вървят в правилната посока. През деня обаче ще имат сила, за да се справят със своите задължения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Selena ( преди 4 години )
Пълна излагация, луната щяла да е пълна !!?!! При новолуние... Заради такива като Вас, астрологията се подценява и я наричат квази-наука, а то не е така ! Обърнахте го на пенкилер, срамота !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Reya ( преди 4 години )
Каква Луна ще е пълна, госпожо "астролог" ? При новолуние Луната не се вижда ! Това е астрономия
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 4 години )
Каква пълна луна, бре булка, нали статията е за новолуние?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
............. ( преди 4 години )