IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 декември

3 декември 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Непредвидена промяна на обстоятелствата, съпроводена със щастливо съвпадение на личните планове ще ви подскаже, че е време да подготвите реализацията на стара своя мечта. Едновременно с това на работното място ще ви възложат задача, чието изпълнение изисква творчески подход. Раздайте се изцяло, няма да съжалявате.

Телец

Не е изключено да получите предложение за съвместен бизнес или допълнителна работа от човек, когото познавате отскоро. Отделете време и го обмислете в детайли. Вероятно става дума за положителна промяна с перспективен ефект.

Близнаци

Не вярвайте на обещания за бързи печалби или за скоростна реализация на идеи, на които години наред не сте успявали да вдъхнете живот. Ще се окажат не само нереални, даже може стремително да ви дръпнат надолу. Не се захващайте за трудни казуси, ако няма реални предпоставки за осъществяването им.

Рак

Овладейте емоциите, ако искате оценките и решенията ви да са съобразени и приложими към обективните условия, с които разполагате. Отстоявайте интересите си и имайте предвид, че в някои случаи компромисът е за предпочитане от инертната упоритост. Въздържайте се от изказвания, за които след време бихте съжалявали.

Лъв

Подхождайте гъвкаво, но без излишен оптимизъм към новите предложения. Ще приложите правилни тактики към поредица дребни задачи, за които при други обстоятелства би ви трябвало доста време. Не съжалявайте, ако в някои направления се наложи да направите отстъпки. Скоро ще получите достатъчно добра компенсация за тях.

Дева

В състояние сте да прецените правилно проектите си както в широк мащаб, така и детайлно. Това ще ви позволи да видите слабите места и да се заемете само с конкретните и изпълними елементи. Ще спестите и сили, и време.

Везни

Ще разполагате с достатъчно информация за изпълнение на текущата си работа. Постарайте се първо да „отделите зърното от плявата“, т.е. да прецените коя наистина би ви била полезна и след това да действате последователно, а не радикално. Желанието ви нещата да се случат бързо ще е подвеждащо и предпоставка за грешки.

Скорпион

Бъдете особено внимателни при уговаряне на перспективни сделки. Обстоятелствата ще са променливи и може да пропуснете важни подробности. Не е изключено и партньорите да се опитат да ви заблудят. Бъдете нащрек, ако условията изглеждат прекалено лесни и прекалено постижими.

Стрелец

Обстановката на работното място ще е леко напрегната още от сутринта. За съжаление, напрежението бавно, но забележимо ще се покачва. Причините ще са комплексни, но най-важната ще е свързана с липса на финансови или друг вид ресурси.

Козирог

Чувството ви за справедливост е изострено и усещането, че някой бива подкрепян незаслужено ще ви демотивира. Изчакайте мълчаливо и не обсъждайте вълненията си с никого. Съвсем скоро ще разберете не само причините за прекаленото внимание към въпросната личност, но и как да предотвратите евентуални негативни последици за себе си.

Водолей

Нетърпеливи сте и склонни да пренебрегвате правилата в желанието си да постигнете набелязаните резултати по-бързо. Бъдете особено внимателни, ако действията ви са свързани с одобрение от страна на официалните власти и държавните институции. Ако сега попаднат на ваша грешка ще открият и такива, които сте допуснали преди време.

Риби

Трудните неща ще са ви особено интересни днес. Ще се заемете точно с онова, което до момента „ви се е опирало“ и което е по-важно, ще напреднете, благодарение на рационалния си подход. Само бъдете внимателни, ако се налага да ползвате механични или електрически инструменти, може да се нараните.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари