IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Хороскоп за 2020 г. за Близнаци: Израстване и реализация!

22 декември 2019 19 30

Вижте следващата си година според астролозите

Снимки: Pixabay

За Близнаците жаждата за адреналин и риск е естествено състояние. Да, понякога е много трудно да обясниш действията си, да намериш подкрепа от другите, но как иначе да направите този свят страхотен?

Хороскопът за 2020 г. за представителите на зодиакалния знак Близнаци сочи, че ще отделите равно време на всички области от живота си и ще получите пълен отговор. Не бива да се надявате на чудо или благоприятна комбинация от обстоятелства, въпреки че доста често вашите звездни покровители наистина ще ви помагат. През този период най-важното е правилно да си поставите цел, която ясно ще отговаря не само на вашите възможности, но и на вашите нужди.

2020 г. е годината на Плъха. По своите качества той е доста близък до Близнаци, но въпреки това от началото на 2020 г. до средата на април ще имате доста трудни моменти.

Критични ситуации или потенциални опасности не се очакват, но ще започнете да научавате много скрити до този момент неща. Бъдете готови, но не се изненадвайте, а помислете и разберете, че всичко, което се случва е абсолютна закономерност.

В личен план може да има сериозни промени в отношенията с партньора. Основното нещо – не губете духа си, защото в крайна сметка всичко, което се прави, е към по-добро, дори ако не го разбирате и не го приемате в дадения момент. Бъдете търпеливи.

Искреността, добротата и любопитството ще играят основна роля при Близнаците по време на работа. Оставете се и не се адаптирайте към обстоятелствата, особено ако те не ви подхождат. В никакъв случай не заемайте позицията на революционер или реформатор.

От април до юни 2020

Меркурий, владетелят на Близнаците, ще достигне своя пик. Той няма да може да засенчи по-уверената позиция на Юпитер, но ще донесе със себе си промени във финансовата сфера. Това е чудесен момент да изпъкнете пред конкурентите. Ако обмисляте да промените социалния си статус – периодът е идеален за тези, които търсят партньор. Началото и средата на летния сезон са подходящи за големи финансови инвестиции и придобивания. За Близнаците най-добрият вариант би бил да инвестирате в недвижими имоти, а не в успешен бизнес, особено ако не сте го започнали.

Близнаци

Тези, които работят в офис, може да имат недоразумение с ръководството, но не правете резки движения – конфликтът ще отшуми. Все още трябва да работите усилено за бъдещето. И не се притеснявайте – вашите постижения няма да изчезнат без следа и в подходящото време със сигурност ще играят положителна роля.

От нервно напрежение и емоционално изтощение най-добрият лек е среща с приятели и навременна ваканция. Вслушайте се в себе си и с точност ще определите момента, в който да дойде време за добра почивка.

Втората половина на юни и началото на есента на 2020 г.

Това е времето за самореализация. Идеален период за професионално израстване, затова направете всичко възможно в тази посока. Ако работите в офис – подобрете уменията си, започнете нови проекти, независимо от сложността им, но не си позволявайте откровен авантюризъм – всичко трябва да бъде обмислено и планирано.

Ако управлявате собствен бизнес, не бива да се фокусирате върху решаването на текущи проблеми. Необходимо е да обмислите действията с два хода напред, в противен случай е малко вероятно да постигнете впечатляващи резултати.

През септември не бързайте и тогава на всеки въпрос ще намерите решение, което напълно ще задоволи не само вас.

Близнаци

От края на септември до края на декември 2020 г.

Настъпва период, който не е толкова динамичен, но определено приятен. Всичко, в което сте инвестирали през годината, ще започне да дава своите сладки плодове и благодарение на това ще дойдат дългоочакваните промени. Тези, които работят в офис да действат по-решително, но с разум.

На любовния фронт вие сами инициирате всички промени. В семейния кръг се опитайте да разрешите всички въпроси приятелски и с позитивизъм.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари