IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Хороскоп за 2020 г. за Овен: Всичко или нищо!

20 декември 2019 17 50

Вижте какво ви очаква през различните периоди на годината

Снимка: Pixabay

Мотото „Всичко или нищо“ ще бъде актуално през 2020 г. за представителите на зодиакалния знак Овен. Максимализмът, издигнат до ранга на житейска концепция, винаги е бил единственият правилен начин, помагащ ви, скъпи Овни, да постигнете невъзможното и буквално да преместите планини.

В този аспект 2020 г. е вашата година. Периодът, в който сте в състояние да постигнете целите си. Време, в което можете успешно да изпълните най-амбициозните начинания!

Хороскопът за 2020 г. за Овен прогнозира малък дисбаланс в личните отношения и работа. Вие представлявате елемента Огън, а Сатурн, който доминира над небесната лента в този цикъл, малко намалява енергията на вашия знак. Не се притеснявайте, това не носи никакъв негатив, но ясно измества акцента към бизнеса и финансите.

Годината ще мине доста спокойно, независимо от обхвата на вашата дейност. В никакъв случай не бързайте и не поемайте рискове, но в екстремни ситуации действайте бързо и уверено – винаги успявате в това! В определени моменти е по-ефективно да се движите със скорост на спринтьор, отколкото плавно да изкачвате кариерния ескалатор. Бъдете внимателни и не се отпускайте, докато не постигнете целта си.

Зима – пролет 2020

Това ще бъде най-спокойният етап от целия цикъл за Овена, с изключение на януари и април. През тези два месеца събитията могат да се развият толкова бързо, че ще надхвърлят всичките ви очаквания, но в този момент трябва да планирате неща, в които успехът е от основно значение за вас. Април е от особено значение. Опитайте се да не разпилявате вниманието си, съсредоточете се само върху онези въпроси, които са наистина важни за вас. Това е подходящ момент за подобряване на стандарта ви на живот, така че премахнете съмненията – пригответе се и направете крачка напред.

Пролетта е много подходяща за откриване на нов бизнес. За тези, които работят в офис, април ще бъде времето на дългоочаквани промени, така че не пропускайте своя шанс. Но бъдете внимателни – промените не е задължително да са очевидни. Ако не погледнете по-отблизо, може изобщо да не ги забележите. Ето защо хороскопът за 2020 г. препоръчва на Овните да не губят бдителност, дори когато напускате работното място – всяка среща или събитие може да се окаже решаващо.

Овен

Краят на пролетта – началото на лятото 2020 г.

Този период ще стане по-интензивен за Овните и в същото време по-обещаващ. Всеки месец и всяка седмица ще ви носят нещо ново. Целият период е особено успешен за Овните, които имат собствен бизнес, и тези, които имат стабилни отношения. Изненадващо е, че в момента семейството и работата ще са в перфектна хармония и ще можете да отделите достатъчно време и в двете области на живота си. В същото време финансите остават на преден план, а основните задачи, с които ще се сблъскате, ще бъдат свързани с разпределение на средствата.

Чувствата са наистина важни, но не и когато става въпрос за портфейла ви. Затова действайте с „хладен ум“.

Овен

От края на юни до края на септември 2020 г.

Овните ги очакват много новости, като според астролозите ще бъде особено важна третата декада на септември. Овните, които работят в офис, могат да помислят за своя статус и да не се страхуват от фундаменталните промени, необходими за израстването в кариерата. За личните отношения сцената е нееднозначна, но като цяло положителна. Представителите на този знак, които все още не са срещнали своята сродна душа, ще имат шанс да го поправят. Останалите може да имат известни затруднения, но в никакъв случай не правете отстъпки на партньора си, ако сте уверени в невинността си.

Финалът на 2020 г. – от октомври до декември

Това ще бъде периодът огледален образ от началото на цикъла. Това означава, че стартираните в началото на годината проекти вече ще дадат плод, а разпределението на ресурсите и планирането ще се оттеглят на заден план. По това време можете да си позволите да се отпуснете малко и дори да направите непланирани покупки. За самотните Овни краят на годината е идеалното време, когато могат буквално да срещнат партньор за цял живот. С характерната чувственост на Овена лесно можете да разберете кога идва този момент.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари