IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за 2020 г. за Везни: Година на промени!

26 декември 2019 19 30

Вижте какво ви очаква според астролозите

Снимки: Pixabay

2020-а ще бъде година на значителни промени. Хороскопът прогнозира сериозни постижения във финансовия сектор и победа във всяко състезание – било то спорт или забавна игра на парти.

Освен това Везните, които все още не са срещнали своята половинка, могат да разчитат на съдбовни срещи и запознанства.

Вашите комуникационни умения ще играят решаваща роля, а присъщата чувственост и искреност ще помогнат да промените света към по-добро. Избягвайте агресията – всяко нейно проявление ще доведе до неизбежно поражение.

От януари до април

Началото на 2020 г. ще изглежда на Везните като доста нестабилен период, въпреки че в действителност това ще бъде успешно и продуктивно време. В никакъв случай не го приемайте за даденост. Опитвайте се трезво да гледате на всички ситуации. Това не винаги ще е възможно. Хората са склонни да правят грешки, вие не правите изключение. Периодът не е най-подходящото време да демонстрирате вашия перфекционизъм. Не крийте своите слабости – това е, което ви прави уникални.

На работното място се чувствайте уверени, ръководството ще го оцени. Станете движещата сила на целия екип и тогава финансовото ви положение ще се подобри доста бързо. Просто не е нужно да разчитате на моментни облаги.

Везни

От април до юни

Април ще бъде жив и запомнящ се, въпреки че няма точна индикация в коя зона от живота ви ще се случат определящи събития. Едно е ясно – вие сами ще поставите основата на успеха си или – ако не искате да опитате – вие сами ще пропуснете всички възможности.

Акцентът може да се измести към личните отношения, но това няма да е за всички Везни. Някои от вас може да се нуждаят от помощта на по-опитни приятели, така че не се колебайте да потърсите съвет.

Бъдете внимателни, ако някоя ситуация включва и вземането на финансови решения. Ако се занимавате с бизнес – опитайте се да действате последователно, не вземайте спонтанни решения и не поемайте рискове. Ако работите в офис, внимателно проучете ситуацията и се опитайте да надхвърлите обичайните си задължения и компетенции. Същият период ще бъде идеален за всякакви физически и интелектуални състезания, така че не се отказвайте от възможността да участвате във всяко събитие.

От юли до септември

Втората половина на лятото на 2020 г. и първият есенен месец за Везните е време на постоянен растеж. Трябва да обърнете внимание обаче на здравето си. Ако имате хронични заболявания, вземете мерки през септември. През този период е добре да планирате ваканция или семейно тържество.

Зачеване и раждане, сватба или преместване в друг град – всички тези събития, ако се случат през тези месеци, ще минат по най-добрия сценарий. Ако вече сте планирали всичко, няма нужда да правите корекции.

В близкия ви кръг ще се появят интересни хора, но не бива да се фокусирате върху това. Метаморфозите в новите отношения, включително положителните – ще се появят малко по-късно. Бъдете търпеливи.

Есента и зимата на 2020 г.

За Везните това ще бъде период на важни постижения, които до голяма степен са резултат от предишни решения. Обърнете внимание на септември и декември. Именно в тези месеци ще можете да планирате допълнителни финансови постъпления.

Не започвайте бизнес с приятели, не инвестирайте в проекти, които тепърва стартират или започват да се развиват. Търсете свой собствен път.

В личния живот ще настъпи поредната вълна от важни познанства и развитие на отношенията. Семейните Везни трябва да потиснат ревността, в противен случай ще унищожите всичко, което ви е толкова скъпо. За тези, които търсят любов, всичко ще върви в добра насока.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари