IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелания Тръмп в ученическите й години – без приятели и купони

23 декември 2019 08 40

Какво казват за нея съучениците й?

Снимки: Reuters

Ако се съди по разкритията на съученици, първата дама на САЩ Мелания Тръмп изобщо не е била популярна в ученическите си години.

Подробностите за училищния живот на г-жа Тръмп излязоха наяве след излизането на книга за Мелания, написана от журналистката от CNN Кейт Бенет.

В книгата на Бенет няма нито един цитат от първата дама и това едва ли е изненада. Мелания влезе в Белия дом като мистерия и най-вероятно така и ще напусне. Тя пази личното си пространство и преминава в атака, само ако трябва да защити сина си Байрън.

Своя характер тя е калила в Словения, каква е била в училище?

Бъдещата първа дама на САЩ израства в Словения, в град Севница. От 16-годишна възраст учи в техникум – Висшето училище за дизайн и фотография. Тя пътува с влак до Любляна, където се намира училището.

Мелания Тръмп

Мелания Тръмп във времето, когато все още е гадже на Доналд Тръмп. Снимка: Reuters

В този период на Мелания не ѝ е било лесно – тя е трябвало да положи сложни приемни изпити във Висшето училище по дизайн и не на последно място да прекарва много време на път.

Съученичка на Мелания твърди, че в ученическите си години тя е била „сладко момиче, което се хвърли с главата напред да изучава моден дизайн“. Тя е имала малко контакти с съученици, тъй като винаги бързала да се прибере с влака у дома.

„Тя прекарваше малко време в общуване с връстниците си, като по този начин се изолира от социалния живот, но точно това ѝ донесе чувство за отговорност. Тя не беше „от тези, които променят графика си, за да пият кафе, никога не закъсняват твърде много, винаги спазва собствените си правила“, разказват нейни съученици.

След година на пътуване до и от училище, родителите на Мелания наемат малък апартамент за нея и сестра ѝ Инес в Любляна.

Кейт Бенет твърди в книгата си, че сестрите „не са имали шумни партита и почти не са имали близки приятели“.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари