IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Финансов хороскоп за 2020 – втора част

12 януари 2020 19 30

Какъв ще е балансът тази година?

Снимка: pexels

Невинаги имаме отговори на въпросите си, така че е съвсем нормално да се обърнем към по-висша и всезнаеща сила. А именно астрологията! Какво ви очаква във финансов план през 2020, ще научите от следващите редове:

Везни

След тежък старт на годината, нищо не може да ви спре да се изтупате и да продължите смело напред. Ще имате много възможности да подсигурите финансите си, всичко зависи от това как ще се възползвате от тях.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, надявайте се на най-доброто и се пригответе за най-лошото.
Въпреки че Юпитер ще управлява втори Дом през по-голямата част от годината, все пак преходът на Юпитер заедно със Сатурн в Козирог може да доведе до определени ситуации, които могат да накарат Скорпионите да похарчат допълнителна сума пари неочаквано. Ще бъде разумно да ограничите разходите си и да направите списък с мъдри инвестиции, които биха ви помогнали да удвоите богатството си. Така че бъдете подготвени с извънреден фонд за финансови ситуации, които може да не са според вашите планове.

Стрелец

Повечето Стрелци са родени с изключителен късмет. Въпреки че планетарните разположения подкрепят финансовите печалби за Стрелците, може да има случаи, които да доведат до прекомерни разходи. Но не се притеснявайте, ще имате силни финансови позиции през декември. Непредвидените разходи може да възникнат по време на пътуване, така че бъдете по-внимателни тогава.

Козирог

Скъпи Козирози, 2020 ще тества вашето търпение. Ще имате финансови проблеми, но също така ще имате и прогрес. От юни до септември не взимайте никакви сериозни финансови решения. Пригответе се за доста парични предизвикателства, които ако преодолеете успешно, ще ви донесат заслужена награда. Има вероятност за увеличение на заплатата, но за целта трябва да обърнете работните неволи във ваша полза.

Водолей

2020 година ще бъде пълна с възходи и падения. Въпреки че нещата, свързани с вашето финансово състояние, може да работят във ваша полза от средата на март, ви съветваме да избягвате да правите инвестиции по време на ретроградната Венера, която ще започне от 13 май и ще продължи до края на юни. Юли може да изглежда като финансово възнаграждаващ месец, но от средата на август може да няма голяма парична печалба до края на годината.

Риби

Започнете да пестите усилено от началото на годината, чакат ви големи финансови предизвикателства. Избягвайте непредвидени разходи най-вече през юли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари