IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 януари

16 януари 2020 08 50

Ето какъв ще е денят ви, според звездите

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Трудно ще съсредоточите вниманието си само към една цел или занимание. Непрекъснато ще ви отвлича ту едно, ту друго. Изобщо, всичко ще ви е интересно, само не и привичните ви задължения. Проверявайте работата си след всяко прекъсване, ще намалите вероятността за грешки.

Телец

Денят не е подходящ за взимане на отговорни решения и за обсъждане на перспективни планове. Намалете инициативата, темпото и амбициите си. Добри резултати ще получите от дейностите, изискващи творчески подход.

Близнаци

Погледът ви е обърнат предимно към самите вас. Подобна ситуация е малко опасна. Възприемайки себе си като „център на Вселената“ рискувате да пропуснете нещо важно, за което след време да съжалявате..

Рак

Сигурни сте в себе си дотолкова, че рискувате да започнете да манипулирате околните и да им поставяте нереални изисквания. Опитайте се да прецените как би се отразило подобно поведение на събеседниците ви преди да започнете. В желанието си да направите нещата по най-добрия начин може да си създадете врагове.

Лъв

Какви ли не хрумвания ще ви връхлетят днес. Лошото е, че част от тях може бързо да се превърнат в натрапчиви идеи. За да предотвратите подобна възможност е добре да променяте заниманията си колкото е възможно по-често и да споделяте мислите си. Мнението на събеседниците ще ви подейства отрезвяващо.

Дева

Настроението ви днес ще е доста философско. Първо ще установите, че всичко приятно или е вредно, или е забранено, или от него се напълнява. След това ще се сетите, че ако нещо много ви се иска, то няма причини да не го направите. Придържайте се към правилото, че нищо не вреди, ако е с мярка и направете каквото ви се иска.

Везни

Неочаквано дори за самите вас околните ще ви възприемат като неформални лидери за преодоляването на трудна ситуация. Ще се справите блестящо, но не мислете, че позицията ви е вечна и реална. Върнете се към обичайното си поведение след като обстановката се успокои.

Скорпион

Имате съвсем ясна представа не само какво желаете да правите днес, но и как да го направите. Подгответе се за маневри, обаче. Ще се наложи да промените някои намерения за сметка на други. Няма да имате проблеми, ако ориентирате енергията си в правилната посока.

Стрелец

Ще научите интересна и пикантна новина за ваш близък. Първоначално може да ви се стори нереална и да решите да я проверите. Не го правете, ще се вкарате в неприятна интрига. Изчакайте, обстоятелствата ще ви подскажат какво се случва в действителност.

Козирог

Ще ви е трудно да организирате работата си и да спазвате стриктно някои правила. Може да не ви харесват, да ги преценявате като неприемливи, но независимо от всичко е желателно да се съобразите с тях. В противен случай може да претърпите материални загуби.

Водолей

Както плановете, така и интересите ви днес ще се променят с шеметна скорост. Рискувате да оставите някои дейности наполовина свършени, но пък ще създадете нови контакти и ще попаднете на ценна информация, която от доста време търсите.

Риби

Не е много лесно човек да ви извади „извън релсите“, но днес няколко човека ще се опитат да го направят. Поне един от тях ще успее и ще ви принуди да си кажете мнението без задръжки. Все пак си имайте едно наум, за да не си навредите необратимо.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари