IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Меркурий – какво ви чака в секса (2 част)?

12 февруари 2020 18 00

Ето как ще се променят интимните ви отношения

Pexels

От 17 февруари до 10 март Меркурий ще бъде в ретроградната си фаза. Планетата ще донесе промени в отношенията между хората, повлиявайки негативно главно на комуникацията.

Ретроградното движение на Меркурий, която се смята за покровителка на връзките, се усеща от по-голяма част от знаците в зодиака по един или друг начин. При едни то ще подейства добре на отношенията им, докато при други ще бъде факторът, който да ги преустанови или накара да започнат начисто.

През следващите няколко седмици не бива да се захващате с нови проекти, нито да се запознавате с нови хора, защото има вероятност да бъдете измамени. Що се отнася до личния живот, периодът предразполага разминаване между чувствата и здравия разум, което е предпоставка за изневери и случайни запознанства.

Сподели своята валентинка!

След като ви разкрихме как ретроградният Меркурий ще повлияе на интимния живот на хората със зодии от Овен до Лъв, ето любопитна информация и за останалите:

двойка, залез

Pexels

Дева

Ще почувствате прилив на енергия и ще поискате да бъдете по-разкрепостени в леглото. Ако до момента нямате сериозна връзка, не очаквайте през периода да откриете подходяща половинка. По-скоро е време да се забавлявате и да се отдадете на случайни срещи и нищо ангажиращо, за да добиете повече самочувствие в леглото.

Везни

Меркурий ви изтощава и по време на ретроградната му фаза трябва да си дадете почивка. Това означава, че едва ли сексуалните ви отношения ще процъфтят до 10 март, но и не бива да ви стимулира да лежите в леглото и да гледате телевизия с часове. Може да опитате да направите нещо ново – да избягате от скуката като си сложите секси бельо или да отидете на хотел, където ще можете да релаксирате по-добре.

Скорпион

Романтиката определено заема основно място в съзнанието ви в момента. Все пак наближава Свети Валентин, но по-скоро мислите повече за секса, отколкото за чувствата. Съсредоточете се върху това, което искате да постигнете в личния живот и опитайте да показвате по-често онова, което изпитвате към половинката. Когато го направите, ще възвърнете позабравената страст в отношенията.

Стрелец

Ретроградният Меркурий внася повече стрес в личния ви живот от обикновено, което може да разклати дори най-стабилната връзка. От друга страна Венера е в дома на удоволствията и творчеството, което ще помогне на Стрелците да осъществят някои свои сексуални желания. Дори и да има противоречия между партньорите, те успешно ще ги изгладят в леглото.

Козирог

Време е да се почувствате по-секси и уверени в себе си и да направите сексуалните си желания приоритет номер 1. Предупреждаваме ви обаче, че Меркурий ще засегне комуникативните ви способности и допълнително ще ви обърка. Ето защо трябва ясно да покажете на обекта на вашите желания какво искате и да спрете да се съгласявате с неща, които не ви харесват. Само тогава ще имате по-щастлив интимен живот.

Водолей

Хората от този знак ще бъдат сред най-уязвимите заради ретроградния Меркурий. На тях ще им се струпат твърде много проблеми, които ще трябва да разрешат до средата на март. Напрежението ще си каже думата и дори и необвързани, те ще потърсят „отдушник“ в секса. Но трябва да бъдат по-разумни и да не се оставят удоволствието да ги води, защото после ще съжаляват.

Риби

Ех, тези Риби! Винаги страдат и се терзаят за стари любови и мислят твърде дълго за всеки свой следващ ход. Ретроградният Меркурий може да обърка още повече родените под този знак. Не е изключено под въздействие на емоциите, да се върнат отново към бившето си гадже и да се разочароват за пореден път. Планетата ще им донесе измамното чувство, че отново са обичани, а всъщност само ще ги използват. Но дори и при този сценарий, те едва ли ще си вземат поука от случилото се.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари