IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Хороскоп за 2020 г. за Риби: Шанс за кардинални промени!

31 декември 2019 17 30

Вижте какво ви очаква според астролозите

Снимка: Pixabay

Обстоятелствата нямат власт над вас, винаги сте свободни да избирате и да действате! 2020 г. за Рибите е началото на началото, периодът, в който в живота ви ще се появи нещо, което не бихте могли да си представите в най-смелите си фантазии.

Хороскопът показва, че всичките ви действия ще бъдат продуктивни и обстоятелствата едва ли ще ви попречат. Рибите имат голям шанс да променят себе си и своята среда, но тези промени трябва да са плавни, а целите благородни. Годината е чудесна за всички области на живота – романтика, творчество, финанси...

Началото на 2020 г.

Периодът от януари до края на март ще бъде стабилен. Звездите пророкуват много събития, свързани с личния живот. Това време е много подходящо за изграждане на връзки и възстановяване на изгубени отношения с далечни роднини.

На този етап няма да има невъзможни задачи – само слабата мотивация може да попречи, но вие сами ще решите по-нататъшните си действия.

За Рибите, които търсят любовта, цялата година ще бъде изпъстрена с нови запознанства. С някои от потенциалните партньори ще се развие само приятелство, но пък то ще е страхотно.

Една от основните тенденции на периода е трудолюбието и пропорционалното възнаграждение. Финансовият успех ще бъде постигнат от тези Риби, които ще могат да определят приоритетите навреме.

Рибите са известни работохолици, би било хубаво да намерите време за почивка и възстановяване.

От април до юни 2020 г.

Април ще бъде една експлозия на емоции, последвана от пропадане и после нова експлозия.

Събитията могат да се развият непредвидимо, но повечето от тях ще се развият от само себе си. За много семейни Риби връзката между родители и деца ще стане по-актуална от всякога. Но това няма да е конфликт между поколенията, а по-скоро опит за установяване на връзка, която ще даде положителен тласък и ще обогати живота ви.

Пуснете дребнавостта и мислете глобално. Това е много важен момент, който не бива да се пропуска в полза на меркантилните интереси на други хора. За да укрепите финансовото си положение, хороскопът препоръчва промяна на познатата стратегия и опитване на нещо ново.

От юни до септември 2020 г.

Рибите постепенно ще започнат да променят живота си, макар и самите те да не го забелязват веднага. Всички промени са важни, последователни, необходими и много приятни.

Ако искате да постигнете целта си в работата възможно най-бързо – направете цялостен анализ на изтеклата половин година.

За повечето Риби повишението на квалификацията ще донесе осезаеми ползи. Летните месеци ще бъде хубаво да осъществите в екзотично или бизнес пътуване. Така ще възстановите най-добре силите си.

Рибите, които все още не са създали семейство, ще се радват на лична свобода, но ще имат възможност и за обещаващи контакти. Но доколко ще променят живота им – зависи от тях самите.

Последните три месеца на 2020 г.

За Рибите този период ще бъде доста напрегнат и динамичен. Трябва да работят усилено и да се борят за своя успех. Не се притеснявайте – не се изисква предварителна подготовка.

В работата трябва да сте внимателни при боравенето с документи. Отношенията с колегите също ще имат голямо значение. Способността ви да се адаптирате към всяка ситуация и да намерите правилните решения ще ви помогне да постигнете консенсус.
Това е добър период за устойчиво развитие.

В личните отношения не се стремете да доминирате и ако възникне конфликт, в никакъв случай не напускайте, затръшвайки вратата.

През 2020 г. Рибите ще бъдат един от малкото знаци на зодиака, които в трудни ситуации ще реагират спокойно и трезво.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари