IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за 2020 г. за Стрелец: Обещаваща, но и безгрижна година!

28 декември 2019 19 30

Вижте какво ви очаква според астролозите

Снимка: Pixabay

2020 г. ще бъде обещаваща и дори ще ви бъде простено малко отпускане или безгрижие. Във всяка ситуация останете на своя страна – ще имате своя собствена пътека, оригинална и невероятна.

Началото на 2020 г.

От януари до март включително, за Стрелците ще бъде спокойно. Именно в този период обаче двойките и семействата ще имат голям шанс да променят своето бъдеще.

Не се отпускайте, стремете се да станете по-добри, защото без развити морални качества няма да имате пълен успех. За семейния Стрелец ще бъде важно да уважава позицията на близките си и да се опита да я разбере, независимо дали противоречи на неговата.

Януари е особено важен – през този месец са възможни събития, които по-късно ще отекнат в личния ви живот, така че бъдете внимателни. По-близо до пролетта акцентът ще започне да се премества към работа и бизнес.

От април до юни 2020 г.

Периодът ще е успешен за Стрелеца в много аспекти, предимно с финансите. Не бива да очаквате огромни печалби, но понякога получаването на възможност е много по-важна от реализацията ѝ. Струва си да приемате случващото се философски и да не гоните веднага два заека.

Поставете приоритети и работете неуморно. Ако работите в офис – поемете инициативата, вашата дейност ще впечатли мениджмънта и ще повлияе положително в две важни насоки. Първо, пролетта и началото на лятото са благоприятни за получаване на нова позиция. Как точно ще се случи това е трудно да се каже, но е по-добре да сте напълно подготвени. Второ, това е подходящият момент за развитие, включително професионално. Хванете всяка възможност и няма да загубите!

Същите препоръки са подходящи и за Стрелците със собствен бизнес. Важно е обаче да вложите и в своята квалификация. Личният растеж е важен, за да последва финансов – само в такъв пакет и в такава последователност ще стане.

Личните отношения вероятно ще отстъпят на заден план, но за семейния Стрелец това ще бъде благоприятно време.

От юли до септември 2020 г.

В този период всеки Стрелец трябва да обръща внимание на здравето си, както и на това на близките. Не боли да се грижите и за семейния бюджет.

Времето е идеално за релакс, така че не се колебайте да планирате ваканция през тези месеци. Между другото, можем да говорим за духовно изцеление – можете да правите езотерични практики. В същото време звездите не препоръчват да се фокусирате върху философията – само практическата част под формата на например йога.

За Стрелците, които търсят нова любов, това е идеалният момент за нови запознанства и възможности.

Втората половина на лятото е много подходяща за творчество и някои Стрелци ще искат уединение. Опитайте се да излезете сред природата – там ще намерите спокойствие.

Септември ще бъде важен за всички области от живота ви, така че точно в този момент е по-добре да планирате най-значимите събития. Но не бързайте да коригирате съществуващите планове.

Краят на есента и началото на зимата 2020 г.

През тези месеци ще преобладава спокойствието. За вашия зодиакален знак това ще бъде най-стабилното време за цялата година, така че хороскопът 2020 дава само един съвет: Наслаждавайте се на живота!

През този период можете да забравите за собствените си амбиции и да се насладите на съществуващите постижения.

Приятелството и топлите семейни отношения ще създадат приятна атмосфера. Оценявайте искреността на приятели и роднини, импровизирайте, но избягвайте спонтанността. През ноември-декември ще получите заслужени награди (включително финансови), както и ще имате лични и професионални постижения, които ще надхвърлят вашите очаквания.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари