IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Меркурий – как ще ви се отрази? (1 част)

11 февруари 2020 18 00

Променя интимния ви живот от 17 февруари

Pixabay

На 17 февруари Меркурий навлиза в своята ретроградна фаза, която ще продължи до 10 март. Сигурно ще си кажете: „Пак ли?“. За съжаление, първият от няколкото такива периода за годината предстои само след дни. Пригответе се за промени.

В следващите няколко седмици внимавайте с комуникацията с близките и партньорите. Освен това наближава Свети Валентин, преди и след който някои двойки ще бъдат поставени на изпитание.

По време на ретроградния период Марс – планетата на действието и секса, преминава през знака Козирог. Това също ще повлияе на отношенията между определени представители на зодиака. Има голяма вероятност някои знаци да се видят със стари любови, които ще искат втори шанс. Но Козирозите, например, не биха се върнали назад, ако не им гарантират, че ще имат стабилна връзка.

Ретроградният Меркурий ще донесе колебливост при част от обвързаните, но и смелост за флиртове при онези, които си търсят половинка. Ето как ще се промени интимния живот на всеки:

калинки Pixabay

Pixabay

Овен

Овните често мислят за табутата в секса и границите, които си поставят заедно с партньора. Ретроградният Меркурий ще ги накара да преосмислят интимната си връзка и да започнат да държат повече на чувствата. Те ще бъдат по-уверени в секса и ще доминират в леглото.

Телец

Може би за Телците периодът до 10 март ще бъде по-сложен в личностен план и ще им донесе някои перипетии, но не и в интимния живот. Те ще се отпуснат и ще поискат да разнообразят връзката си с нови пози или секс на непознати за тях места. Нека половинките им не се учудват, ако те са по-разкрепостени в желанията си.

Близнаци

Марс ще попадне в техния девети дом, което ще стане през ретроградния за Меркурий период. Близнаците не бива да се притесняват за това какво другите мислят за техните сексуални желания. Просто трябва да оставят свенливостта настрани и да се оставят на страстите, чрез които ще изпитат нови изживявания в леглото и ще се избавят от стреса.

Рак

Може би в момента сте в период, в който ви е писнало от разочарования и нямате никакво намерение да подобрите интимния си живот. Да не кажем, че някои дори не водят такъв. Но Ретроградният Меркурий ви дава шанс да продължите напред и да забравите за бившите гаджета, които са ви разбили сърцето. А може би точно сега е моментът вие да бъдете лошите и просто да се позабавлявате като правите секс без обвързване.

Лъв

По време на Ретроградния Меркурий вашият знак попада в 11-и астрологичен дом – на приятелствата и желанията. До 10 март се опитайте да подобрите връзката с половинката. Двамата трябва да поговорите за вашите сексуални фантазии. Така може да опитате нещо ново или да си изясните кое го/я дразни. Ако сте необвързани, не бъдете твърде разкрепостени в леглото на първа среща, за да не оставите погрешно впечатление.

Как Ретроградният Меркурий ще се отрази на останалите зодии четете утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

аз ( преди 4 години )
Много е неприятно, че останалите са утре. На мен тази информация ми трябваше днес. Дано и на вас ви се случи някой да скрие нещо по незначителен повод, да видите какво е.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар