Необходими продукти
500-600 гр свинско бон филе
200-300 гр гъби
парче кашкавал
копър
краве масло
черен пипер
сол
Нарежете филето на пържолки и ги начукайте. Овкусете ги с черен пипер и ги изпечете на скарата.
Посолете ги и ги оставете на топло под капак.
Задушете в тиган с малко краве масло нарязаните гъби, поръсете ги с настърган кашкавал и ситно нарязан копър.
Прехвърлете филенцата в огнеупорен съд и ги покрийте с гъбената смес. Запечете в предварително затоплена фурна за много кратко, колкото кашкавалът в сместа да се разтопи.
Рецептата е от книгата „Готвим за 30 минути“ на изд. Колхида.






Задължителни ястия за трапезата на Архангелова задушница
Задържаха петима души за смъртта на внука на Робърт де Ниро
Франция иска затвор за българи за оскверняване на Холокост мемориал
Учени откриха, че почвата има памет
Метеороид с размерите на микровълнова печка прелетя рекордно близо до Земята
Квантовата връзка излиза в Космоса: Европа изстрелва спътника Eagle-1
Извънземните светове могат сами да произвеждат своята вода
Голяма промяна в ЦСКА: Кюстендилеца каза какво мисли
Цветомир Найденов с нов пост
Лудогорец с подобен крах за пети път
Мечтана новина за надигащия се гигант Манчестър Юнайтед
Лесно предястие: Рулца с пушена сьомга
Признаци на токсичната връзка: как да я разпознаем и как да се справим
Изберете дърво и вижте какво разкрива за вас
Има ли връзка между метаболизма и сексуалната активност?
3 мистични билки, които се използват в медицината и днес
Стартира кампанията „Цената на красотата“ срещу рисковете от нерегламентирани естетични процедури
Хроничният стрес и зачатието – как кортизолът променя овулацията и сперматогенезата?
Остави коментар
qg0dka
( преди 14 години )