Необходими продукти
500 гр бяло пилешко месо
100 гр синьо сирене
150 гр сметана за готвене
2-3 с.л краве масло
черен пипер 
Начин на приготвяне
Нарежете месото на хапки и го запържете до побеляване в мазнината. Добавете натрошеното сирене и оставете за няколко минути.
След това сипете сметаната, разбъркайте добре и оставете още няколко минути на тих огън, докато сосът стане гладък.
Овкусете с черен пипер.
Поднесете с картофи соте, поръсени с магданоз.
Рецептата е от книгата „Готвим за 30 минути“ на изд. Колхида.





Късна емисия
България е сред страните, в които е най-трудно да се научиш да шофираш
Какво очаква зодиите на 31 октомври – съвети и малки изненади
Слънчева енергия от Космоса - бъдещето на глобалното електричество
Учени откриха, че почвата има памет
Метеороид с размерите на микровълнова печка прелетя рекордно близо до Земята
Квантовата връзка излиза в Космоса: Европа изстрелва спътника Eagle-1
Извънземните светове могат сами да произвеждат своята вода
Световноизвестен треньор отряза Лудогорец
Левски - ЦСКА, Лудогорец - ЦСКА 1948 за Купата на България?
Голяма промяна в ЦСКА: Кюстендилеца каза какво мисли
Дневен хороскоп за 31 октомври, петък
Лесно предястие: Рулца с пушена сьомга
Признаци на токсичната връзка: как да я разпознаем и как да се справим
Има ли връзка между метаболизма и сексуалната активност?
3 мистични билки, които се използват в медицината и днес
Стартира кампанията „Цената на красотата“ срещу рисковете от нерегламентирани естетични процедури
Хроничният стрес и зачатието – как кортизолът променя овулацията и сперматогенезата?
Остави коментар