150 гр сьомга
50 мл мляко краве прясно
10 мл майонеза
10 гр каперси
20 гр галета
1/4 бр. лимон
Начин на приготвяне:
Филето се измива и подсушава. Потапя се в разбитото на пяна яйце и се овалва в галета. Посолява се на вкус и се пържи в нагорещена мазнина.
Приготвя се соса: млякото се смесва с майонезата и каперсите, кипва се и с него веднага се залива рибата. При сервиране можете да украсите със ситно нарязан лимон.
Рецептата е предоствена от БГКулинар




Porsche отчете огромен спад в печалбата си
Парче скала падна на пътя София - Самоков
В Чили функционира телескоп, способен да наблюдава хиляди звезди едновременно
Междузвездната комета 3I/ATLAS не успя да се скрие от космическите апарати
Определиха химичния състав на кометата Понс – Брукс
Учените съставиха най-големия в историята каталог на галактическите купове
Григор Димитров продължава да пропада
Силен мач за Алекс Николов, но Лубе загуби след драма с 2:3
След 14 месеца игнориране от трима треньори: Той отново игра за ЦСКА
Мъри Стоилов бесен след обрата от Галатасарай: Сами се бихме!
Кремообразна паста penne с шунка
Нумерологична прогноза за 27 октомври
Таро карта за 27 октомври, понеделник
Дневен хороскоп за 27 октомври, понеделник
Най-честите хормони, които изследваме и техните функции
Антифосфолипидни антитела в оценката на повтарящи се тромбози
EMA препоръчва одобрение на Brinsupri – първото лекарство за хроничната белодробна болест не-кистозна бронхиектазия
Болест на котешкото одраскване
Остави коментар