IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Chernomore Start.bg Posoka Boec

Панирана сьомга

5 декември 2006 09 59

С поздрав от Финландия

Панирана сьомга

Необходими продукти

150 гр сьомга

50 мл мляко краве прясно

10 мл майонеза

10 гр каперси

20 гр галета

1/4 бр. лимон

Начин на приготвяне:

Филето се измива и подсушава. Потапя се в разбитото на пяна яйце и се овалва в галета. Посолява се на вкус и се пържи в нагорещена мазнина.

Приготвя се соса: млякото се смесва с майонезата и каперсите, кипва се и с него веднага се залива рибата. При сервиране можете да украсите със ситно нарязан лимон.

Рецептата е предоствена от БГКулинар

КоментариКоментари