Необходими продукти:
1 средно голямо пиле без кожата, разделено на 8 порции
половин кафена чашка + 2 супени лъжици зехтин
10 клонки прясна мащерка
40 скилидки чесън, предварително обелени
сол и пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Овкусете порциите пиле със солта и пипера. Поръсете ги леко с двете лъжици зехтин. Запържете ги до златисто в подходящ съд, като предварително силно загреете котлона.
Отстранете от него и добавете останалите подправки. Покрийте съда и запечете пилето във фурната. Извадете, когато е напълно готово. Сервирайте топло с гарнитура от задушени зеленчуци или печени картофи.




Тиквите на пазара в Елин Пелин - за готвене или украса за "Хелоуин"?
Гуцанов: Или променяме Кодекса на труда, или получаваме наказание от ЕС
Централна прогноза
Сияеща метеорна следа „фотобомбардира“ кометата Lemmon в невероятни кадри от телескоп
Astrobotic отложи изстрелването на лунната сонда Griffin-1 за средата на 2026 г.
Светът е на крачка от откриването на ваксина срещу рака
Исторически момент: Ще „хванем“ парче от комета
Карлос Насар се мести в Азия
БФС наложи тежки глоби в Първа лига
НА ЖИВО: ЦСКА 1948 - Лудогорец 4:1, тотален погром в Бистрица
Нумерологична прогноза за месец ноември
Sabaton, Savatage, Epica и Sevi влизат в Be4 HILLS
13 маникюра, идеални за Хелоуин (+Снимки)
Рецепта за вегетарианци: Печено червено цвекло с розмарин
Ново лечение прави клетката капан за херпес симплекса
Сладките картофи – съюзник на сърцето и полезни за кожата
Плеврален излив – на какво може да се дължи?
Отразява ли се пълнолунието на съня ни?
Остави коментар