Необходими продукти
500 гр картофи
5 бр. яйца
500 мл мляко краве прясно
150 гр кашкавал
75 гр масло
1/2 вр. магданоз пресен
Начин на приготвяне
Обелете картофите и ги настържете. Разбийте яйцата с млякото и прибавете към тях половината от кашкавала. Посолете и подправете с черен пипер.
Разбъркайте картофите с приготвената смес и ги изсипете в намазан с масло огнеупорен съд.
Посипете отгоре останалия кашкавал и сложете малки парченца масло.
Запечете в предварително затоплена фурна. Украсете ястието с магданоза.




Храни, които помагат при сънна апнея
Късна емисия
"Лампата не спря да се люлее": Силно земетресение в Турция беше усетено и в България
Екзотична физика: Каква трябва да бъде неутронната звезда, за да се превърне в черна дупка
Сияеща метеорна следа „фотобомбардира“ кометата Lemmon в невероятни кадри от телескоп
Astrobotic отложи изстрелването на лунната сонда Griffin-1 за средата на 2026 г.
Светът е на крачка от откриването на ваксина срещу рака
Ясно е кой поема Юве, преговорите с голямо име са на финален етап
Ас на ПСЖ каза дали напуска заради Манчестър Юнайтед
Край на драмата! Обявиха новия треньор на Лудогорец
Сила! Гришо се завърна с победа
Нумерологична прогноза за месец ноември
Sabaton, Savatage, Epica и Sevi влизат в Be4 HILLS
13 маникюра, идеални за Хелоуин (+Снимки)
Рецепта за вегетарианци: Печено червено цвекло с розмарин
Ново лечение прави клетката капан за херпес симплекса
Сладките картофи – съюзник на сърцето и полезни за кожата
Плеврален излив – на какво може да се дължи?
Отразява ли се пълнолунието на съня ни?
Остави коментар