Необходими продукти:
300 гр пилешко филе
150 гр ананас
лимон
розмарин
кафява захар
ром
кафява захар
ром
Начин на приготвяне:
Нарежете пилешкото филе на лентички и ги потопете в смес от лимонов сок и розмарин за 1 час, след което го опечете на добе загрята скара.
Ананаса нарежете на кубчета и го запържете с малко зехтин в дълбок тиган.
Прибавете малко ром и кафява захар и задушете за 5 минути.
Сервирайте маринованото пиле и ананаса заедно с добре охладено бяло вино.
Ананаса нарежете на кубчета и го запържете с малко зехтин в дълбок тиган.
Прибавете малко ром и кафява захар и задушете за 5 минути.
Сервирайте маринованото пиле и ананаса заедно с добре охладено бяло вино.




Храни, които помагат при сънна апнея
Късна емисия
"Лампата не спря да се люлее": Силно земетресение в Турция беше усетено и в България
Екзотична физика: Каква трябва да бъде неутронната звезда, за да се превърне в черна дупка
Сияеща метеорна следа „фотобомбардира“ кометата Lemmon в невероятни кадри от телескоп
Astrobotic отложи изстрелването на лунната сонда Griffin-1 за средата на 2026 г.
Светът е на крачка от откриването на ваксина срещу рака
Ясно е кой поема Юве, преговорите с голямо име са на финален етап
Ас на ПСЖ каза дали напуска заради Манчестър Юнайтед
Край на драмата! Обявиха новия треньор на Лудогорец
Сила! Гришо се завърна с победа
Нумерологична прогноза за месец ноември
Sabaton, Savatage, Epica и Sevi влизат в Be4 HILLS
13 маникюра, идеални за Хелоуин (+Снимки)
Рецепта за вегетарианци: Печено червено цвекло с розмарин
Ново лечение прави клетката капан за херпес симплекса
Сладките картофи – съюзник на сърцето и полезни за кожата
Плеврален излив – на какво може да се дължи?
Отразява ли се пълнолунието на съня ни?
Остави коментар