IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Chernomore Start.bg Posoka Boec

Пиле с ананас на скара

2 януари 2008 09 05

Леко и ароматно пиле с розмарин на скара

Пиле с ананас на скара

Необходими продукти:

300 гр пилешко филе
150 гр ананас
лимон
розмарин
кафява захар
ром

Начин на приготвяне:

Нарежете пилешкото филе на лентички и ги потопете в смес от лимонов сок и розмарин за 1 час, след което го опечете на добе загрята скара.

Ананаса нарежете на кубчета и го запържете с малко зехтин в дълбок тиган.

Прибавете малко ром и кафява захар и задушете за 5 минути.

Сервирайте маринованото пиле и ананаса заедно с добре охладено бяло вино.

КоментариКоментари