Необходими продукти:
150 гр. талиатели
½ глава лук
1 глава чесън
70 гр. бекон
½ консерва домати
зехтин
босилек
пипер
пармезан
Начин на приготвяне:
Нарежете лука и чесъна на дребно, след което ги запържете в дълбок тиган с малко зехтин. Прибавете подправките и нарязания на дребно бекон и пържете до златисто.
В това време сварете талиателите и ги отцедете. Прибавете ги в тигана и бъркайте 2-3 минутки, след което сложете доматите. Сервирайте като поръсите талиателите с малко пармезан.
В това време сварете талиателите и ги отцедете. Прибавете ги в тигана и бъркайте 2-3 минутки, след което сложете доматите. Сервирайте като поръсите талиателите с малко пармезан.