Необходими продукти:
половин килограм тиквички (нарязани на кубчета)
250 г царевица
2 глави лук
1 домат (настърган)
50 г. масло
вегета (или подобна подправка)
чесън
пресен копър
сол
Начин на приготвяне:
Лукът се запържва леко в олио, като се добавя и малко вода. Добавя се и царевицата, като се задушава до омекване.
Накрая се слагат и тиквичките.
Когато те станат готови, се прибавя сол, щипка вегета, чесън за вкус и настърган домат.
Всичко се задушава още десетина минути, като за финал се прибавя маслото и ситно нарязания пресен копър.
Свежо предястие с тиквички и царевица
11 март 2009 08 38Леко пролетно ястие за вегетарианци
Царевицата е вкусна добавка за всякакви зеленчуци. Снимка:sxc




Защо носът ни кърви - основни фактори и съвети за превенция
Десерт с райски ябълки, орехи и канела
Късна емисия
Загадъчно: Свързват появата на ярки точки в небето с периодите на ядрени опити
За първи път заснеха изхвърляне на плазма от звезда – аналог на Слънцето
Изумително откритие: Живот под ледената шапка на Арктика
Вулкан в Космоса: За първи път е открит спътник на планета извън Слънчевата система
Ливърпул - Кристъл Палас
Кьолн - Байерн Мюнхен
Георги Чиликов се ядосва: Бяхме на косъм
Шамар за Левски: Поискаха от Наско Сираков 5 млн. лева
Дневен хороскоп за 29 октомври, сряда
Меркурий преминава в Стрелец на 29 октомври – възможни са напрежения в общуването
Книга събира 30 практики, които помагат за изчистване и балансиране на енергийното поле
Психолог: Гневът е нормална емоция и показва, че детето преживява нещо важно за него
Какво се променя след 40?
Mенопаузата може да повлияе на паметта и настроението
Част от вродения хипотиреоидизъм остава неразпознат от скрининга
Инфекциите на пикочните пътища и хигиената в кухнята са свързани?!
Остави коментар