Необходими продукти:
2 средно големи патладжана, срязани наполовина
1/2 чаша целина, нарязана
1/2 чаша зелена чушка, нарязана
лук
масло
1 кубче бульон
1 пакет сухари
2 твърдо сварени яйца
1 ч.л. сол
черен пипер, на вкус
Начин на приготвяне:
Изрежете вътрешната част на патладжаните и я нарежете на парченца. Загрейте масло в тенджера или тиган. Прибавете нарязаните парченца патладжан, целина, зелена чушка и лук. Сотирайте за 15-тина минути, докато зеленчуците омекнат.
Сложете ги в средно голяма купа, като прибавите сухарите и нарязаните яйца. Разтворете бульона във вряла вода и го изсипете отгоре. Овкусете със сол и пипер. Напълнете патладжаните с готовата смес, след което ги запечете за 35-40 минути.
Пълнени патладжани
19 март 2009 13 00Патладжани с вкусен зеленчуково-яйчен пълнеж




Защо носът ни кърви - основни фактори и съвети за превенция
Десерт с райски ябълки, орехи и канела
Късна емисия
Загадъчно: Свързват появата на ярки точки в небето с периодите на ядрени опити
За първи път заснеха изхвърляне на плазма от звезда – аналог на Слънцето
Изумително откритие: Живот под ледената шапка на Арктика
Вулкан в Космоса: За първи път е открит спътник на планета извън Слънчевата система
Ливърпул - Кристъл Палас
Кьолн - Байерн Мюнхен
Георги Чиликов се ядосва: Бяхме на косъм
Шамар за Левски: Поискаха от Наско Сираков 5 млн. лева
Дневен хороскоп за 29 октомври, сряда
Меркурий преминава в Стрелец на 29 октомври – възможни са напрежения в общуването
Книга събира 30 практики, които помагат за изчистване и балансиране на енергийното поле
Психолог: Гневът е нормална емоция и показва, че детето преживява нещо важно за него
Какво се променя след 40?
Mенопаузата може да повлияе на паметта и настроението
Част от вродения хипотиреоидизъм остава неразпознат от скрининга
Инфекциите на пикочните пътища и хигиената в кухнята са свързани?!
Остави коментар