Необходими продукти:
300 гр. коприва
2 бр. средно големи картофа
½ пакет спагети
1 зеленчуков или гъбен бульон
За заливка:
2 яйца
соев сос и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
В половин литър вода сварете заедно на ситно накълцаната коприва (попарена преди това), настърганите картофи, спагетите и бульона.
Получената гъста смес разпределете в гювечета и я полейте със разбитите яйца, овкусени със соев сос и пипер.
Запечете ястието да златисто.
Зелено гювече с коприва и спагети
3 юни 2009 10 38На обяд или на вечеря, зеленото гювече е най-вкусното солено изкушение през топлите дни

На обяд или на вечеря, зеленото гювече е най-вкусното солено изкушение през топлите дни. Снимка: dreamstime
Сподели
Коментари


Коментари
