Рецептата ни изпрати Надя Агова.
Необходими продукти:
5 яйца
1 1/2 ч.ч. захар
1 пакетче краве масло
1 ч.ч. кисело мляко
2 ч.ч. брашно
1 бакпулвер около
1 бурканче конфитюр
1 ванилия
Начин на приготвяне:
Разделяте жълтъците от белтъците.
Жълтъците разбийте със захарта до побеляване, след това прибавете олиото, киселото мляко и брашното с бакпулвера.
Получената смес изсипете в намазнена тава и печете на средна температура. Белтъците разбийте със захарта и ванилията на сняг.
Когато блатът се изпече го извадете и го намажете с конфитюр и след това с разбитите на сняг белтъци. Върнете го отново във фурната, докато порозовее белтъчената смес.
Разрежете на парчета и сервирайте като пастички.




Задължителни ястия за трапезата на Архангелова задушница
Задържаха петима души за смъртта на внука на Робърт де Ниро
Учени откриха, че почвата има памет
Метеороид с размерите на микровълнова печка прелетя рекордно близо до Земята
Квантовата връзка излиза в Космоса: Европа изстрелва спътника Eagle-1
Извънземните светове могат сами да произвеждат своята вода
Световноизвестен треньор отряза Лудогорец
Левски - ЦСКА, Лудогорец - ЦСКА 1948 за Купата на България?
Голяма промяна в ЦСКА: Кюстендилеца каза какво мисли
Дневен хороскоп за 31 октомври, петък
Лесно предястие: Рулца с пушена сьомга
Признаци на токсичната връзка: как да я разпознаем и как да се справим
Има ли връзка между метаболизма и сексуалната активност?
3 мистични билки, които се използват в медицината и днес
Стартира кампанията „Цената на красотата“ срещу рисковете от нерегламентирани естетични процедури
Хроничният стрес и зачатието – как кортизолът променя овулацията и сперматогенезата?
Остави коментар
in_finity
( преди 15 години )
1 2
последна