IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Chernomore Start.bg Posoka Boec

Салата с панирана тиква

29 септември 2006 11 49

Рецепта на главния готвач на Гранд Хотел София

Салата с панирана тиква

Продукти:

Салата микс ( зелена салата, червена салата, радичо, цикория, рукола)

6-7 малини

1 смокиня

3-4 парченца авокадо

3 парчета панирана тиква ( панировката се прави с брашно, яйце и малко бяло вино)

Дресинг:

Мед

Зехтин

Оцет балсамико


Начин на приготвяне

Тиквата се сварява и се панира. Съставките за дресинга се разбъркват добре. Салатите се накъсват и се овкусяват.

На дъното на чинията се поставя нарязаното на парченца авокадо, а върху него – салатата.

Гарнира се с малините, смокинята и парченцата панирана тиква.


КоментариКоментари