Необходими продукти
20 гр масло
60 гр кашкавал
2 бр. яйца
1 л зеленчуков бульон
200 гр макарони
30 гр брашно
Начин на приготвяне
Прецедете зеленчуковия бульон и го сложете отново да ври.
Направете запръжка от маслото и брашното и я разредете с бульона. Пуснете в супата натрошените макарони и варете около 20 минути.
Подправете с черен пипер и сол на вкус. Застройте супата с яйцата и лимоновия сок.
При сервиране наръсете във всяка чиния по 1 супена лъжица настърган кашкавал.




Нов вид наркотици в училищата? Розовите мечета, за които майките у нас говорят
Йотова: Хората на науката трябва да участват във важните решения
"Черно море" удари "Миньор" с 3:0 и се класира за 1/8 финалите за Купата
Среща със Слънцето: Междузвездната комета 3I/ATLAS премина през перихелия си
Минало и извънземни: Какво крият дълбоките води под леда на Антарктида
На Слънцето се появи зловеща усмивка: Поток от заредени частици се насочи към Земята
Спътници на SpaceX излъчват мистериозен сигнал
Лудогорец излезе с важна новина
Бомбата за Купата е факт: "Тигрите" от Бистрица биха шута на Берое
НА ЖИВО: Хебър – Левски 0:1
Илиан Илиев си призна: ЦСКА малко се отпусна
Месечен хороскоп за ноември
Бъди звездата на града с новата колекция NINE WEST!
Женски хороскоп за ноември
Защо се будите в 3 през нощта?
Микроинсултът не е дребен инцидент – защо спешната реакция определя съдбата на мозъка?
Как да изберем зимна шапка? Стилово ръководство
Защо топлият душ намалява напрежението?
Какво е синдром на Кушинг?
Остави коментар