IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без панталони: Кристен Стюарт става все по-дръзка с облеклото си

14 март 2024 12 30

Актрисата демонстрира доста смели тоалети в последните седмици

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тенденцията „без панталони“ явно доста допадна и на Кристен Стюарт, която напоследък демонстрира доста дързък външен вид. Актрисата на няколко пъти вече се появява в смели тоалети, видимо пропускайки долната част на облеклото си, а именно панталоните или полите.

В момента звездата е на престурне за своя нов филм Love Lies Bleeding и очевидно иска да изглежда по-секси от обикновено. Вчера Кристен се разходи по улиците на Ню Йорк в нещо като трикотажно бельо.

33-годишната актриса от „Здрач“ беше снимана да се разхожда по кашмирени слипове с висока талия от колекцията пролет/лято 2024 на Brunello Cucinelli. Визията на Стюарт, разбира се, е по идея на нейната стилистка Тара Свенен. Актрисата оформи външния вид с координираща памучна риза от поплин (също от Brunello Cucinelli), оставена разкопчана, за да разкрие фино сутиена си отдолу.

Кристен беше допълнила външния си вид с прозрачен чорапогащник, кафяви обувки на висок ток и ватирана чанта Chanel. Все пак Стюарт е посланик на френския лейбъл.

Не отдавна Кристен се появи в друга дръзка визия, а именно на премиерата на филма си Love Lies Bleeding, която се състоя на 5 март в Лос Анджелис. Цялото облекло на актрисата (което не беше много) беше в черен цвят и беше олицетворение на сексапила.

Стюарт блесна на червения килим в боди с презрамки, което се отличаваше с ултрависоки изрезки отстрани и отворен гръб. Тя носеше черен чорапогащник, сребърни бижута и черни обувки.

Преди да се отправи към Голямата ябълка, Стюарт прекара стилна вечер с годеницата си Дилън Майер на вечерята на Chanel и Чарлз Финч преди наградите „Оскар“ на 10 март. Въпросната вечеря се състоя в The Polo Lounge в хотел Beverly Hills на 9 март в Калифорния.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Lee (@kateleemakeup)

За този повод актрисата носеше черна мрежеста риза върху черен сутиен и бели шорти, докато Майер носеше черно-бели дрехи. Двойката започна да се среща през 2019 г., а две години по-късно Стюарт обяви годежа им.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари