IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След деменцията на Брус Уилис, дъщеря му е диагностицирана с аутизъм

19 март 2024 17 50

30-годишната Талула сподели, че е получила резултатите миналото лято

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Талула Уилис разкрива за тежка диагноза, която е получила в началото на 30-те си години.

В петък 30-годишната дъщеря на Деми Мур и Брус Уилис, сподели свое видео в социалните мрежи, на което присъства на събитие с известния си баща, докато е все още дете. В клипа Брус държи Талула по време на интервю на червения килим. Докато той говори, момиченцето търка главата му и си играе с ухото му. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)

Шегувайки се с момента, Талула разкри, че наскоро е била диагностицирана с аутизъм. „Кажи ми, че си аутист, без да ми го казваш“, написа тя под публикацията. 

В коментарите един потребител я поздрави за откровеното признание и я попита дали е получила диагнозата като дете. „Всъщност, това е първият път, в който публично споделям диагнозата си. Получих я миналото лято и това промени живота ми“, отговори Талула, след като се нарече невропицист. Невропицизмът е термин, който показва, че мозъкът на всеки човек работи по различен начин и няма как да има свое копие в света.

Според Autism Speaks, разстройството от аутистичния спектър се определя като широк набор от състояния, характеризиращи се с трудности при социалните умения, повтарящи се поведения, реч и невербална комуникация. Организацията посочва, че признаците на аутизъм обикновено се появяват на възраст около 2-3 години. Те обаче могат да бъдат пропуснати, тъй като заболяването е спектър и педиатрите може да искат да дадат време на пациента да се развие, преди да поставят диагнозата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)

Талула често споделя истини за своето здраве в социалните мрежи. 

Малката дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур – Талула, разказа за анорексията

Брус Уилис и Деми Мур се събраха в чест на дъщеря си

Румър Уилис кръстила дъщеря си в чест на Брус Уилис

Миналия месец тя публикува история за възстановяването си от хранително разстройство, признавайки че е възхвалявала себе си, когато очевидно не е била добре. Звездата сподели, че се е борила с анорексия, изливайки душата си в есе за Vogue през май 2023 година. Тогава написа, че е решила да разкрие историята си, защото знае, че не е сама и иска да помогне на други, борещи се със същите проблеми. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)

Публикацията ѝ в социалните мрежи пък бе допълнена от серия от снимки от детството ѝ. „Тази малка дрипава кифличка е толкова специална и е странно да знам това и да искам да ѝ дам изобилие и жизненост – ЖИВОТ! докато в точно същия момент се чувствам теглена от старо желание, дълбоко в корема, да се сравнявам с „по-добрата“ версия на мен. И е добре да си по средата на бъркотията и все още да не си подредил всичко“, написа Талула. 

Това е поредният здравословен проблем в семейство Уилис. В момента Брус Уилис се бори с деменция, която го накара да напусне Холивуд и да се погрижи за себе си. За момента актьорът не е говорил публично за здравето си, но съпругата му Ема Хеминг наскоро сподели, че той се чувства добре и се радва на живота. Тя се изправи срещу таблоидните издания, в които се твърди, че Брус е изгубил желание за живот. По думите ѝ, всичко у дома е наред и хората не трябва да вярват на всичко, което четат в интернет.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари