IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившият на Мадона, Карлос Леон, не се чувства като осеменител

20 март 2024 09 00

Бащата на Лурдес Леон смята, че е постигнал най-доброто от връзката си с попзвездата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бившият на Мадона – Карлос Леон, с гордост нарича себе си „OG Daddy“, 27 години след като се сдоби с дъщеря си Лурдес Леон от кралицата на попа – Мадона. Във вдъхновяваща нова публикация в Instagram бившият фитнес инструктор гордо „прегръща“ титлата си на един от най-известните татковци на звездни бебета в света.

Докато дъщерята на бившата двойка – Лурдес Леон, вече е на 27 години и е успешен модел, 57-годишният ѝ баща очевидно е в носталгично настроение, като сподели редица снимки с малкото си, вече пораснало момиченце, през годините.

Роденият в Куба актьор и бивш фитнес треньор и секс партньор на певицата даде да се разбере, че не се чувства „осеменител“ на Мадона и че е в мир с факта, че след като направи дете на попзвездата, тя прекрати връзката си с него.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carlos Leon (@carlitoleon)

„В продължение на години мнозина ме определяха като „биологичния баща“. Но сега е време да пренапишем историята. Присъединете се към мен в това движение за самоупълномощаване и нека заедно да пробием стереотипите“, написа той.

Бившият партньор на Мадона завърши поста си така: „Става дума за това да притежаваме собствения си разказ и да прегърнем това кои сме наистина. Нека всички бъдем силни, присъстващи и горди.“

Феновете му изразиха подкрепата си в секцията за коментари, като мнозина се съгласиха, че той е един от най-готините мъже в живота на певицата.

„Baby daddy“ е жаргон за биологичен баща на дете на неомъжена жена. Карлос съдбовно среща Мадона по време на джогинг в Сентръл парк през 1994 г. По това време тя е на около 37 години и вече мечтае за дете. Около година след запознанството им двамата обявяват пред близките си, че очакват момиченце. Връзката на Мадона и Леон продължи около три години и много хора бяха убедени, че тя го е използвала едва ли не за красив донор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carlos Leon (@carlitoleon)

След раздялата им през май 1997 г., когато Лурдес беше на седем месеца, двамата останаха в приятелски отношения и Карлос присъстваше в живота на дъщеря си активно. През 2011 г. той каза пред списание People, че „ще е вечно благодарен на Мадона, че е родила любовта на живота му“.

„Не съжалявам. Не бих променил нищо. Извлякох най-доброто от тази връзка и това е дъщеря ми. Дъщеря ми е всичко за мен“, каза той тогава.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carlos Leon (@carlitoleon)

Що се отнася до стила му на родителство, той призна, че е „снизходителен баща“ и „много съпричастен“. Карлос също така споделя и син – Мийка Леон, заедно с бившата си вече съпруга Бетина Холте.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари