IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рунд пореден – Софи Търнър отново отвори бракоразводното дело с Джо Джонас

20 март 2024 10 50

Двамата уж се разбраха преди месеци

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Софи Търнър явно не е свършила с бракоразводното си дело с Джо Джонас, въпреки че двамата уж се разбраха по всички точки само преди месеци. Сега адвокатският екип на актрисата моли съдията да отвори отново казуса.

От документи, цитирани от списание People, се разбира, че 28-годишната Търнър и нейните адвокати са подали молба в окръга Маями-Дейд, Флорида, в които се посочва, че прекъсването е приключило и този случай трябва да бъде отворен повторно. За момента не е ясно точно какво цели Софи или какви са точките, по които иска да се разбере с бившия си. От своя страна, Джо Джонас запазва мълчание, както и неговите говорители. 

Бившата двойка, която се ожени през май 2019 година, постигна споразумение за временно попечителство над децата си. Джонас беше този, който подаде молба за развод през септември 2023 година след четиригодишен брак, твърдейки, че връзката помежду им е „непоправимо разрушена“. Двамата имат две дъщери – Уила, родена през 2020-а, и Делфин, родена през 2022 година. Родителите получиха временна заповед за съгласие, която бе издадена през октомври 2023 и трябваше да остане в сила до януари 2024 година. 

Съдията нареди да има посредничество между Софи и Джо, когато става въпрос за дъщерите им, както и позволи на децата да пътуват до Англия и из Съединените щати. „След продуктивно и успешно посредничество, ние се съгласихме, че децата ще прекарват еднакво време в любящи домове както в САЩ, така и в Обединеното кралство. Очакваме с нетърпение да бъдем страхотни родители“, каза бившата двойка в съвместно изявление през октомври. 

Малко след обявяването на новината за развод, Търнър обвини Джонас в неправомерно задържане на дъщерите им в САЩ, посочвайки че той е скрил паспортите им, което ги възпрепятства да пътуват до родната ѝ Англия. Заради това тя го съдеше за незабавно връщане на документите на децата и позволяването им да заминат за Острова. 

Според документите, Джо и Софи се съгласили да обявяват къщата си в Англия за техен постоянен дом в разговор, който се провел по Коледа на 2022 година. Малко по-късно двойката продаде имението си в Маями, където живееше преди, и закупи имот в Англия през април на следващата година, когато Търнър започна снимки по минисериала Joan. 

След като Джонас тръгна на турне с групата си Jonas Brothers, той и вече бившата му съпруга се съгласили дъщерите им да пътуват с него, защото той ще има повече възможност да бъде до тях, докато майка им снима. По думите на актрисата, тя имала леки притеснения относно временното споразумение, но все пак се съгласила. 

Търнър твърди, че приключването на брака се случило мигновено след спор на 15 август, като Джо подаде документите на 5 септември. Според адвокатите на Софи, тя е научила за развода си от медиите няколко дни след това. 

Софи Търнър и Джо Джонас започват срещи с медиатор в името на децата си

Лъч надежда – Джо Джонас и Софи Търнър решиха къде ще живеят децата им

Проблемът с попечителството се появи, когато двамата се срещнаха през септември, за да обсъдят стъпките по отглеждането на децата. Тогава Търнър е заявила, че смята да се премести за постоянно в Англия, с което Джо не бил съгласен. Той отказал да върне паспортите на Уила и Делфин, с което ги възпрепятствал от пътуване. Неговите адвокати потвърдиха, че той притежава документите и няма да ги предостави на бившата си съпруга, както и че не дава разрешение момичетата да бъдат преместени. 

Все пак, в крайна сметка, бившите съпрузи се съгласиха за местоживеенето на Делфин и Уила, като ще разделят времето си поравно и ще отглеждат момичетата в родните си страни – Англия и САЩ. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари