IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брус Уилис на 69 – заобиколен от съпругата, дъщерите и внучката си

20 март 2024 18 30

Актьорът получи топли пожелания от цялото семейство

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брус Уилис усеща любовта от близките си с пълна сила.

На фона на продължаващата борба с фронтотемпоралната деменция, актьорът от „Умирай трудно“ навърши 69 години и получи топли пожелания от любимите си жени. Съпругата му Ема Хеминг Уилис и дъщерите му го поздравиха в социалните мрежи, споделяйки умилителни снимки от миналото и настоящето. Въпреки че Брус е известен на света като човекът, който отказва да умре на екрана, в реалния живот той приема ролята на грижовен баща и горд дядо. 

„Точно като всички вас, ние просто го обожаваме. Това което не знаете, но може би си представяте, е че неговата прегръдка е най-безопасното място на целия свят“, започна своето пожелание Ема Хеминг Уилис. Тя описа съпруга си като истински джентълмен, който е изпълнен с много любов, която раздава на целия свят. По думите ѝ, в тези моменти се проявява истинският характер на Уилис и това е подаръкът, който никога не би искала да върне. 

В социалните мрежи Ема сподели снимка на Брус, който държи в ръцете си бебе. Не е ясно дали детето е една от двете им дъщери – Евелин и Мейбъл, които в момента са съответно на 9 и 11 години. 

В допълнение Брус има още три дъщери – Румър, Скаут и Талула, които споделя с бившата си съпруга Деми Мур. Двамата актьори продължават да поддържат добри отношения и често могат да бъдат забелязани заедно на семейни празници. Деми също така поздрави бившия си за рождения му ден. Тя сподели серия от снимки, направени през годините, включително една, която е от по-скоро и на нея двамата водят личен разговор. 

„Честит рожден ден, БУ! Обичаме те и сме благодарни за теб“, написа актрисата, която се раздели с Брус през 1998 година след десетгодишен брак. 

Най-голямата дъщеря на бившата двойка – Румър Уилис – също почете рождения ден на баща си. Тя сподели серия от умилителни снимки в своята история в Instagram, включително една, на която Брус си играе с 10-месечната си внучка Лоуета. В публикацията си в Instagram Румър обясни колко много тя и дъщеря ѝ обичат рожденика. 

Румър започна, като написа, че да бъде обичана от него е огромен подарък. Тя описа баща си като най-забавния, най-милия, най-очарователния и най-големия талант на този свят. „Аз съм първото ти бебе и, Боже, понякога си мечтая да съм достатъчно малка, за да се свия на гърдите ти, да се сгуша и да се смеем. Обичам те до мозъка на костите си и не знам как мускулите ми успяват да издържат на любовта. Ти си най-великият татко, за когото човек може да мечтае. Благодаря за щедростта, забавленията и любовта“, написа най-голямата дъщеря на Брус. 

Румър Уилис кръстила дъщеря си в чест на Брус Уилис

Брус Уилис и Деми Мур се събраха в чест на дъщеря си

Дъщерите на Брус Уилис стреснаха света: Татко, липсваш ни

След това дойде ред и на Скаут Уилис, която е средното от трите момичета на Уилис и Мур. Тя сподели снимка от настоящето, под която написа, че въпреки хода на времето, нещата не са се променили значително. 

„Баща ми е един от най-добрите ми приятели, а сега връзката ни е много по-дълбока от преди. Ценя неговата свобода и страст, с които винаги ни е обичал. Нежен, красив, чист мъж Риби, чиято дълбочина на любовта към семейството му може само да се усети, но не и да се изрази. Всички думи, които използвам, ще бъдат крайно неадекватни“, написа Скаут. 

Що се отнася до Талула, най-малката дъщеря на Брус не сдържа емоциите си и коментира публикацията на сестра си с „Обичам ви, хора“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари