IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

98-годишната баба на Ариана Гранде се превърна в най-възрастният артист в класация на Billboard

21 март 2024 14 50

Тя участва в новата песен на внучка си и е посочена като текстописец

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бабата на Ариана Гранде, Марджъри Гранде, току-що вписа името си в музикалната история. 

98-годишната дама се превърна в най-възрастния артист, който влиза в класацията Hot 100 на Billboard. Тя счупи рекорда, след като 30-годишната ѝ внучка пусна нов сингъл, Ordinary things, и той достигна до номер 55. Марджъри е посочена като текстописец и изпълнител на песента

Ordinary Things е включен в най-новия албум на Гранде, Eternal Sunshine, който се изкачи до номер 1 в класацията на Billboard 200. 

Марджъри се превърна в рекордьор, побеждавайки постижението на покойния Фред Стобо, който беше на 96 години, когато влезе в музикалната история през 2013 година. Тогава той написа Oh Sweet Lorraine, която бе изпълнена от Green Shoe Studio с участието на Джейкъб Колган. Песента се изкачи до 42 място и прекара седмица в класацията Hot 100, влизайки на 14 септември 2013 година.

След Марджъри и Стобо се нарежда покойният Тони Бенет с песента Body and Soul, в която е включена и Ейми Уайнхаус през 2011 година. По това време Бенет беше на 85 години, а колаборацията остана на номер 87 в продължение на една седмица, влизайки на 1 октомври 2011 година. 

Ordinary Things е последното парче от седмия студиен албум на Ариана. Към края на песента се чува Марджъри, която говори за покойния си съпруг Франк Гранде. 

„И когато се прибираше у дома и го виждах, И когато се прибираше у дома и го виждах, когато слизаше от влака, сякаш самият Господ е пристигнал. Сякаш виждах светлината. Знаеш ли, можех да си събера багажа и да си тръгна много пъти. Не е като да не сме се карали. Но можеш да преминеш през тези периоди. Много е лесно. Никога не си лягайте без целувка за лека нощ. Това е най-лошото нещо, не го правете. И ако не се чувстваш комфортно да го направиш, значи не си на правилното място и трябва да си тръгнеш“, са думите на 98-годишната музикална рекордьорка.

В края на песента се чува смехът на Ариана, който слага край и на албума. 

В интервю за Apple Music 1 изпълнителката разкри, че не е била сигурна как точно да завърши парчето, докато не намерила звукозапис на баба си, която говорила с приятелката си Шърли. 

„Знаех, че Ordinary Things ще бъде последната песен в албума. Затова се чудех как точно да сложа край и да приключа по емоционалния начин, по който искам и чувствам, как точно да отговоря на въпроса“, казва Гранде. 

Новото гадже на Ариана Гранде, Итън Слейтър, има одобрението на приятелите ѝ

Ариана Гранде призна: Използвала съм стотици филъри за устни, както и ботокс

Обяснява, че смисълът на албума е дошъл точно по средата на 30-минутния звукозапис на Марджъри. „Винаги записвам баба, защото никога не знаеш какво може да ти каже“, допълва Ариана. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @musicgram4life

Освен в Ordinary Things, гласът на бабата на Гранде може да бъде чут и в песента Daydreamin от дебютния албум на внучка ѝ, Yours Truly. Също така може да я чуете и в Bloodline от Thank U, Next. Записите са пуснати съответно през 2013 и 2019 година. 

Песента We Can't Be Friends (Wait for Your Love) от новия албум на Ариана достигна до номер 1 в класацията Billboard Hot 100. Преди Eternal Sunshine да бъде пуснат официално, първата песен, Yes, And? също се изкачи до върха през януари тази година. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

WilliamIdeap ( преди 1 месец )