IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пак ревност: Дженифър Лопес смята, че Бен Афлек флиртува със София Вергара

25 март 2024 10 50

Певицата още помни изневярата на Алекс Родригес

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес и Бен Афлек намериха щастието 20 години след раздялата. Невероятната им любовна история продължи като се превърна в дългоочаквана сватба.

Техни любовни писма бяха включени в документалния филм на певицатаThe Greatest Love Story Never Told, където става ясно как Бен превръща всичките им бележки, есемеси и имейли в книга, която подарява на Джей Ло.

Не всичко обаче е гладко в отношенията им. Неведнъж двамата са засичани да спорят и особено фотографите често успяват да уловят намусената физиономия на Афлек.

Дженифър Лопес наскоро сподели, че двамата с Бен все още преживяват посттравматично стресово разстройство, което са имали и в първия си романс. Джей Ло споделя, че това разстройство е причинено от тежкия медиен интерес, който двамата са претърпели, когато са се срещали за първи път преди повече от 20 години.

За певицата пък се оказа, че има проблеми с доверието към него. Този път тя е породена от изневярата в предишната си връзка с Алекс Родригес. Сега тя ревнува и настоящия си любим.

Според източник, Дженифър подозира, че съпругът ѝ се интересува от София Вергара и я смята за идеалната жена. Певицата отбеляза и тяхната близост по време на снимките на филма „Това съм аз... сега“.

„Дженифър е близо до София, но това не означава, че иска съпругът ѝ да я гледа с широко отворени очи. Тя отстоява позицията си“, каза източник пред Radar.

София Вергара наскоро се раздели със съпруга си Джо Манганиело. Тя сподели, че го е направила, защото той е много по-млад и иска да има деца, докато тя вече не иска да става майка.

Все пак Лопес казва, че двамата с Бен са истински партньори. Въпреки раздорите, в които са засечени, двамата се уважават взаимно. „Обсъждаме всичко помежду си. Искам мнението му за всичко, защото му вярвам.“

Дженифър Лопес отбеляза, че знае, че мъжът ѝ винаги ѝ мисли доброто, когато става въпрос да ѝ даде съвет. „Той няма друга цел, освен да ме види да блестя толкова ярко, колкото мога, и това е, което искам и аз за него, така че определено винаги искам неговото мнение.“, казва още певицата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари