IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън получи подкрепа от 8-годишно момиче, победило рака

25 март 2024 12 30

Принцесата на Уелс разкри, че е диагностицирана с рак и преминава химиотерапия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън шокира света в петък вечер, когато сподели, че е била диагностицирана с рак след коремната си операция този януари. Принцесата на Уелс публикува видеосъобщение в социалните мрежи, в което заяви, че заболяването е било открито след последващи тестове и не е свързано с интервенцията. Тя допълни, че в момента се подлага на химиотерапия и се чувства добре, но ще стои далеч от публичното пространство, докато се възстанови напълно.

След публикуването на видеото Кейт получи множество окуражителни коментари от фенове, а един от най-трогващите беше този на 8-годишно момиче, с което принцесата се срещна през 2021 година. По това време Мила Шедон бе диагностицирана с левкемия, а двете дами развиха много близка връзка. След като Мидълтън подкрепи детето, сега беше негов ред да изрази своята любов към принцесата. Мила ѝ изпрати положителни думи, които да ѝ помогнат в битката с коварното заболяване. 

„Тя ще бъде смела, защото и аз бях, и ще се справи с болестта, както направих аз“, каза Мила пред вестник Mirror. 

Майката на момиченцето, Линда, допълни „Кейт е майка, съпруга, тя е млада, красива, атлетична и ще се справи с всичко. Това показва, че ракът не подбира и може да засегне всеки по всяко време. Желаем ѝ бързо и спокойно възстановяване“

В публикация, направена в социалната мрежа Х, Линда изрази подкрепата си към принцесата на Уелс, пишейки „Изпращаме нашата любов, подкрепа и добри пожелания към Уилям, Джордж, Шарлот и Луи и желаем на Катрин спокойно възстановяване“. Тя допълни съобщението със снимка, на която дъщеря ѝ говори с Кейт по време на първата им среща през май 2021 година в Единбург. 

Мила и Мидълтън развиха приятелство, след като момичето участва в кралския фотографски проект Hold Still през 2020 година. По това време тя беше заснета на лечение, далеч от семейството си заради пандемията и наложените изолационни мерки за ковид-19. Според вестник Mirror, Мила е диагностицирана с левкемия на четири години. Тя е напълно изчистена от заболяването преди две години. 

„Съобщението на Кейт се появи на двегодишнината от ремисията на Мила. Тя се обърна към мен и ми каза, че иска да направи и да изпрати картичка на Кейт. Така че тя ще се свърже с нея по собствен начин. Кейт показа на Мила изключителна подкрепа, грижа и разбиране по време и след лечението ѝ, така че е много тъжно да видим, че тя се изправя пред същите здравословни проблеми“, каза още Линда пред вестника. 

По време на лечението на Мила, Кейт поддържаше контакт с нея по телефона, а през декември 2021 година момиченцето участваше в коледния концерт на принцесата в Уестминстърското абатство. За рождения ден на Мидълтън през януари 2022 година Мила ѝ изпрати пожелания чрез публикация в социалните мрежи, на която кралската особа отговори с „Благодаря ти, Мила!“.

Освен от Мила, Кейт получи публична подкрепа и от брат си Джеймс Мидълтън. Той публикува снимка от детството им, с която изпрати най-искрените си и силни пожелания към сестра си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

„През годините заедно сме преминали през доста препятствия. Като семейство, ще преминем и през това“, написа Джеймс под снимка, на която с Кейт носят раници и позират на фона на зелена планина. 

Новината за рака на Мидълтън достигна и до Холивуд, където Блейк Лайвли трябваше да се извинява за реклама, в която се шегуваше с фотошопския скандал, разиграл се преди няколко седмици. Тогава Кейт беше обвинена, че е манипулирала снимката с децата си за Деня на майката, като експерти откриха цели 16 грешки. Малко по-късно принцесата трябваше да се извинява и призна, че е използвала софтуер за обработка. 

Обещанието изпълнено: Кейт Мидълтън с розова рокля при среща с дете, болно от рак

Блейк Лайвли веднага използва момента, за да промотира новите вкусове от марката си Betty Buzz, публикувайки снимка, която очевидно е обработена с фотошоп. Тогава тя написа „Сега вече знаете защо ме нямаше толкова много време“, намеквайки за изчезването на Кейт от обществения живот. 

След като Мидълтън разкри, че се бори с раково заболяване, Лайвли побърза да се извини за своята реакция, публикувайки съобщение в историите си в Instagram. 

„Сигурна съм, че на никого не му пука за това днес, но смятам, че трябва да се изкажа по темата. Направих глупав пост около новината за фотошопа и, Боже, тази публикация ме ужасява днес. Съжалявам. Изпращам любов и добри пожелания към всички, винаги“, написа актрисата. Тя обаче не посочи името на Кейт в публикацията. 

На фона на заболяването си Кейт няма да присъства на ежегодната църковна служба този Великден. Очаква се от събитието да отсъстват принц Уилям, принцовете Джордж и Луи, както и принцеса Шарлот. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари