IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл и принц Хари с първи думи след диагнозата на Кейт Мидълтън

26 март 2024 14 30

Принцесата на Уелс се бори с рак

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Маркъл и принц Хари излязоха с официално изявление след новината, че Кейт Мидълтън се бори с раково заболяване. 

„Желаем здраве и бързо възстановяване на Кейт и семейството и се надяваме те да се справят с проблема без натрапването на обществеността“, казаха херцогът и херцогинята на Съсекс в официалното си съобщение до медиите. 

принц Хари,

Снимка: Getty Images

39-годишната Меган и 42-годишният Хари за последно бяха забелязани с принцеса Кейт и принц Уилям по време на изненадваща разходка пред портите на замъка Уиндзор след смъртта на кралица Елизабет II през септември 2022 година. Херцогът и херцогинята на Съсекс бяха в Европа за серия благотворителни събития, когато най-дълго управлявалият монарх на Великобритания почина на 96 години. Тогава двойката удължи пътуването си, за да мине през Лондон и да отдаде заслужената почит на бабата на Хари. 

В петък принцеса Кейт сподели видео, в което разкрива, че е била диагностицирана с рак след коремната операция на 17 януари. По думите ѝ, заболяването няма нищо общо с направената интервенция, а е било открито след последващи тестове. Мидълтън заяви, че лекарският екип я е посъветвал да се подложи на превантивно лечение с химиотерапия, което е започнало в края на февруари. За момента тя казва, че се чувства добре и продължава да се възстановява, но иска уединение и спокойствие, за да може семейството ѝ да премине през този период възможно най-леко. 

Кейт и

Снимка: БГНЕС

Според източници, Меган и Хари не само са изразили подкрепата си към Кейт публично, но и лично са се свързали с нея. За момента не е ясно дали херцозите на Съсекс планират пътуване до Лондон, за да се срещнат със снаха си и зет си, или ще стискат палци за бързото възстановяване на Мидълтън от Калифорния, където се преместиха с децата си през 2020 година. 

Враждата продължава – Меган Маркъл и принц Хари се представят различно в официалния кралски сайт

Меган Маркъл се завърна в социалните мрежи

Меган Маркъл за жестокостта и обидите по време на бременностите си с Арчи и Лилибет

Преди принцесата на Уелс да сподели за раковото си заболяване, Меган и Хари са били държани в сянка относно операцията и възстановяването ѝ. 

„Те са наясно какво се случва в Англия, но не знаят детайли за здравето на Кейт. Очевидно им нямат доверие“, казва източник пред списание People. 

Хари, Уилям,

Снимка: Getty Images

Въпреки че принц Хари пътува до родината си този февруари, за да се види с крал Чарлз след неговата ракова диагноза, той не посети Кейт и Уилям. По думите на източник, по-малкият син на Даяна е имал желанието да говори с брат си, но молбата му е била отхвърлена. Засега няма индикации проблемите между Хари и Уилям да се изгладят, въпреки здравословните кризи в семейството. 

Кралски източници, запознати със ситуацията, казват, че в момента основният приоритет на принц Уилям е здравето на съпругата му и грижите за трите им деца. В момента Джордж, Шарлот и Луи са във ваканция, което ще им осигури малко време с майка им след диагнозата. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари