IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново сама: Ким Кардашян е скъсала с играча на НФЛ Одел Бекъм-младши

26 март 2024 14 40

Новината идва две седмици след последната им публична поява заедно

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Връзката на Ким Кардашян с играча на НФЛ Одел Бекъм-младши се смята за приключила. Тази новина идва по-малко от година след като двамата бяха романтично свързани за първи път.

Според слуховете, 43-годишната риалити звезда е започнала да излиза с 31-годишния американски футболист, който в момента е свободен агент след раздялата си с отбора „Балтимор Рейвънс“ миналата пролет, през пролетта на 2023 г.

Двойката за последно беше видяна заедно от 10 март, като те направиха съвместна поява на партито след Оскарите на Vanity Fair в Лос Анджелис.

Наскоро беше съобщено, че Ким дори обмисля идеята да има пето дете, именно от Одел, тъй като била омагьосана от неговите „твърде красиви гени“. Явно тези нейни планове няма да се осъществят, тъй като според различни източници пътищата на двамата са се разделили и те „вече не се виждат“.

Според списание Life and Style, отношенията на Ким и Одел винаги са били мимолетни и никога не са били твърде сериозни, както твърдяха други медии.

Ким споделя четири деца с бившия си съпруг Кание Уест – Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм. Одел също вече има дете – син Зидн, който е на две години и е плод на връзката му с бившата му приятелка Лорън Ууд.

Снажният мъж се срещаше с фитнес инфлуенсърката Лорън в продължение на четири години, като връзката им стана публична през 2019 г. Те посрещнаха сина си през февруари 2022 г., преди да се разделят миналата пролет, малко преди да се заговори, че той „разпуска“ с Ким.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Миналата седмица Ким развълнува феновете си, когато публикува свое ново секси селфи, до което написа загадъчно: „Липсваш ми“. Според мнозина, звездата от шоуто Keeping Up With The Kardashians е имала предвид липсата на новата си любов Одел. 

Публикацията дойде няколко дни след като нейната майка и мениджър Крис Дженър каза, че в семейството им скоро няма да има сватби. 68-годишната Крис разкри, че дъщеря ѝ Ким няма планове да се омъжва отново, въпреки слуховете за роман с Одел.

На същото събитие Дженър каза: „Всички ние просто се забавляваме“, намеквайки, че и другите ѝ дъщери – Кендъл Дженър, за която се говори, че се е помирила с бившия си любим – звездата на НБА Девин Букър, както и Кайли Дженър, която има връзка с холивудската звезда Тимъти Шаламе, също не планират да минават под венчило скоро.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Odell Beckham Jr (@obj)

Наскоро се твърдеше, че Одел обмисля да сключи договор с отбора на гаджето на Тейлър Суифт – Травис Келси „Канзас Сити Чийфс“ в опит да бъде „по-близо“ до Ким, която живее в Лос Анджелис.

Според вътрешен източник, спортистът планирал „бъдеще“ с основателката на SKIMS. „Одел е свободен агент и иска да подпише с отбор, който ще го доближи до Ел Ей, за да бъде по-близо до Ким“, каза вътрешен човек ексклузивно за DailyMail.com.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари