IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гордата Нана Гладуиш показа красивия си пораснал син

26 март 2024 10 40

Водещата е завела момчето на мач на Григор Димитров в Маями

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Нана Гладуиш показа, че си живее щастливо в САЩ и не страда много за България или за работата си на водеща на предаването „Съдебен спор“. Бившата телевизионна звезда се похвали, че е гледала на живо мач на Григор Димитров от турнира в Маями.

Именно на въпросния мач Нана е завела и сина си Джейсън, който е единственият ѝ наследник от брака ѝ с Джонатан Гладуиш. Момчето на телевизионерката също тренира тенис и има амбицията да постигне успехите на Гришо. Джейсън успя да се снима със своя идол, става ясно от снимката на Нана в Instagram.

От същия кадър се вижда, че къдравото синеоко момче на блондинката е наследило нейната усмивка.

Преди няколко седмици Нана и семейството ѝ присъстваха на мач на най-известния футболист в момента Лионел Меси, отново в Маями. Нашенката живее в слънчевия американски щат от есента на 2023 година.

Семейство Гладуиш живеят в луксозна хасиенда с прекрасен двор с тропически палми. След броени дни, на 6 април, Нана ще достигне своя 50-и юбилей. Припомняме, че водещата успя да се пребори с  диагнозата рак на гърдата, която ѝ беше поставена още през 2012 г. 

Една от основните мотивации на българката и английския ѝ съпруг да започнат нов живот в Щатите и по-точно във Флорида била именно тенис кариерата на сина им, който е млада надежда на корта и там има възможност да тренира по-пълноценно и с по-добри треньори.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари