IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нана Гладуиш със сина си в Израел

18 май 2022 14 40

Тв водещата си спомни за своето лечение в Тел Авив

БГНЕС

БГНЕС

Нана Гладуиш отбеляза важно пътуване в социалните мрежи. Тв водещата се тагна от Израел, посочвайки, че вече не се налага да посещава страната заради тежката диагноза, която вече е зад гърба ѝ.

„Отне ми две години, шест месеца и 7 дни да стъпя отново в Тел Авив – моят втори дом. След два часа полет се почувствах още по-нелепо за пропуснатото време. Но гледам само напред… и се наслаждавам на настоящето. Изпращам ви слънце и прегръдки“, написа тя.

Нана пояснява, че за първи път дала по-различен отговор на въпроса на паспортната проверка „Какъв е поводът за пътуването ви?“. И вместо да даде отговор „лечение“, обяснява, че е на тенис турнир със сина си.

„Ура! Доживях“, сподели още Гладуиш, която ликува на снимките си.

На последния кадър от галерията на Нана, виждаме и нейното пораснало момче – Джейсън.

Очевидно тв водещата е предала страстта към тениса на своя син, който е на една от първите си по-сериозни изяви на корта в чужбина.

Нана Гладуиш познава добре Израел. Още през 2012 г., когато бе диагностицирана с рак, тя започна лечение в Тел Авив. Пет години по-късно тя се върна на същото място и успя да се пребори – за радост на своето семейство и приятели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари