IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Ричи за малката си дъщеря: Тя не ме познава, нямам никаква връзка с нея

28 март 2024 10 30

Явно балансът между професионалния и личния живот на актрисата не съществува

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Балансът между професионалния и личния живот на Кристина Ричи практически не е съществувал, поне докато актрисата е снимала сериала си „Жълтите жилетки“. 44-годишната звезда откровено сподели в подкаста на Шанън Дохърти Let’s Be Clear в понеделник, че снимачният ѝ график за сезон 2 на шоуто ѝ е попречил да изгради близки отношения с дъщеря си Клеопатра, която по това време е била бебе.

„Миналата година пътувах напред-назад до Ванкувър и обратно и дъщеря ми не ме познаваше. Нямахме никаква връзка. Това беше много разстройващо за мен“, каза тя.

Ричи признава още, че Клеопатра, която сега е на 2 години, както и 9-годишният ѝ син Фреди, не са особено доволни, когато на нея ѝ се налага да пътува по работа.

„Когато съм далеч, се опитвам да взема сина си със себе си, доколкото мога“, каза тя, като отбеляза, че работните пътувания за цялото ѝ семейство могат да бъдат твърде скъпи от финансова гледна точка.

„Ако сте редовен актьор в сериал, трябва да си плащате за всичко, така че... всеки път, когато се качвам и слизам от самолета, не мога да платя за четирима души, четири полета, нали разбирате, и хотелските стаи, които ще ви трябват и всичко останало…просто е твърде скъпо да пътуваш с цялото си семейство през цялото време“, добави тя.

Звездата от „Каспър“ споделя Клеопатра със съпруга си – топкоафьора Марк Хамптън, а Фреди е от брака ѝ с бившия ѝ мъж Джеймс Хердеген. Въпреки че Ричи не може да води дъщеря си навсякъде заради крехката ѝ възраст, тя очевидно прекарва повече време със сина си.

„Нещото, което научих, особено със сина ми, е да го внедрявам в професионалния си живот“, каза тя. „Защо да не може да дойде през уикенда с мен и да види какво представлява професията ми?“

Ричи похвали втория си съпруг, че е „добър, подкрепящ партньор“ и помага за отглеждането на дъщеря им, докато тя работи. В същото време Кристина се нахвърли върху бившия си съпруг Хердеген, като каза, че той не ѝ помага с нищо, когато се отнася до грижите за сина им и че е карала Фреди да спи в едно легло с нея доскоро, за да може тя да се наспива достатъчно и да може да ходи на работа на следващия ден.

„Снимах сериала „Сряда“ в Румъния, когато Клео беше само на 2 месеца, а Марк я приспиваше всяка вечер, всяка нощ. Аз просто заспивах и работех на следващия ден и това направи огромна разлика. Този път ми беше много по-лесно. Знаете ли, трябва да имаш добър, подкрепящ партньор, когато имаш дете“, каза тя.

Ричи и Хемптън се ожениха през октомври 2021 г., малко след като тя обяви втората си бременност.

Двойката посрещна дъщеря си през декември 2021 г.  Звездата от Speed Racer се раздели с първия си съпруг кинематограф през юли 2020 г. и впоследствие получи ограничителна заповед за домашно насилие срещу него. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари